Breaking news

Traian Băsescu spune că nu a absolvit niciun masterat

loading...

Președintele României, Traian Băsescu a declarat luni că nu a absolvit niciodată cursuri d emasterat și că afirmațiile lui Liviu Pop sunt doar minciuni.

Băsescu spune că fostul ministru al Educației, Liviu Pop lansează zvonuri false cu privire la faptul că ar fi plagiat masteratul. Președintele spune că nu avea cum să facă asta întrucât nu a urmat și nici absolvit astfel de cursuri.

Am înțeles ca un domn minsitru spune nici mai mult nici mai puțin că am absolvit un masterat și că l-am plagiat. Niciodată nu am făcut cursuri de masterat, nu sunt nici doctor nici dottore. Vă precizez foarte clar, informația este o minciună ”, a spus răspicat Traian Băsescu.

Șeful statului a spus că el a atuns vârful carierei pe mare, unde a condus timp de 12 ani nave mai mari de trei ori decât terenul de fotbal din finala Euro 2012. Băsescu

Vreau să știți un singur lucru: eu am atins vârful profesional al carierei mele pe ceea ce am știut să fac, am navigat 12 ani. Am fost ofițer pe mai multe trepte, după care comandant o navă de 42.000 de tone, navă pe care unii visau să o conducă la finalul carierei. Eu am condus timp de patru ani o navă lungă de 306 metri și lată de 48 de metri, și nu am avut niciun incident pe mare”, a mai spus Băsescu.

Totodată, Băsescu a spus că ceic are se împopoțonează cu doctorate false să renunțe la cariera politică.

Eu nu am nevoie nici de masterate și doctorate false ca în plan profesional să fiu un om implinit. Îi invit pe cei care nu au reușit în profesie și se împopoțonează  tot soiul de docorate să renunțe la cariera politică.  Nu mă refer la nimeni anume. Am observat în viața politică românească, că sunt foarte mulți politicieni care nu au reușit în cariera lor și au încerat să se acopere împopțonându-se cu titluri complicate”, a concluzionat Băsescu.

Declarațiile lui Băsescu survin după ce Liviu Pop, fost ministru interimar la Educație, a declarat luni că sunt nereguli cu masteratul șefului statului.

”O să îl întrebăm şi pe domnul Băsescu dacă, atunci când şi-a făcut masterul în Norvegia şi era deputat în România, a fost prezent la acest master şi dacă nu cumva a plagiat în teza de master”, a spus Liviu Pop.

Însă după ce Băsescu a făcut rpecirzări cu privire la faptul că nu a absolvit niciun master, Liviu Pop a spus că s-a referit la cursul de master făcut în Norvegia și că e dubios că timp de trei luni ar fi făcut cursuri și în același timp era și deputat.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    A absolvit masteratul si doctoratul in BAUTURA !!! BETIVU’ P.LII !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata