Breaking news

Băsescu, declarație șoc: Adio, Partid Democrat! Astăzi ne-am despărțit

loading...

Traian Băsescu a postat sâmbătă seară un mesaj video pe Facebook prin care și-a exprimat dezamăgirea pentru rezultatul alegerilor din PDL, și pentru că Udrea a pierdut șefia, președintele a anunțat că se desparte definitiv de PDL.

basescu se desparte de PDLLa o oră de la aflarea rezultatelor oficiale de la convenția PDL, unde s-au desfășurat alegeri pentru noul președinte al partidului, care au confirmat realegerea lui Blaga, Traian Băsescu a postat un mesaj video pe Facebook în care își exprima dezamăgirea pentru rezultat.

”Am văzut finalul Convenției PDL. Cred că am fost cinstit cu acest partid, i-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum n-au înțeles să fie democrați mă face să spun acum, definitiv și pentru totdeauna «Adio, Partid Democrat!». Astăzi ne-am despărțit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcției altei soluții de dreapta, cu oameni cinstiți, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestației. Și vreau să știți că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine, vreo bucățică din PDL. PDL a demonstrat că a putut să fițe ținut pe o poziție democratică, atâta timp cât a știut de un lider autoritar. Imediat ce au simțit că pot fi singuri, aripa FSN-istă a partidului a răbufnit iar convenția de astăzi, este proba că 50% din partid este încă ancorat în năravurile FSN-ului. Adio PD, adio PDL, noi azi ne-am despărțit definitiv. luați-vă drumul vostru iar eu îl am pe-al meu”, a fost mesajul lui Traian Băsescu postat pe Facebook.

Potrivit rezultatelor oficiale anunțate de Mircea Toader, președintele Comisiei de Numărare a Voturilor, rezultatele au fost: Monica Macovei: 209 voturi, Elena Udrea: 2014 voturi și Vasile Blaga 2344 voturi.

Elena Udrea nu a fost mulțumită de rezultat și a contestat votul cerând renumărarea și chiar anularea alegerilor.

loading...
1 Comentariu
  1. Claudiu spune

    da mai dute tu in tarile fierbinti cu gandurile si cu parile tale de rau…nu mai intereseaza pe nimeni de mult de persoana ta…ai dus tara langa prapastie, ce mai vrei? sa o si arunci? magarule…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata