Breaking news

Traian Băsescu a cumpărat primul model Ford B-MAX lansat luni la Craiova

loading...

Traian Basescu reia practica dictatorilor Nicolae Ceauşescu şi Kim Jong Il: Preşedintele a cumpărat primul model Ford B-MAX, lansat, luni, la Craiova.

Traian Băsescu a cumpărat primul model Ford B-MAX, fiind vorba despre un autoturism de culoare roşie, la volanul căruia s-a urcat şi pe care l-a testat în incinta fabricii.

Băsescu a declarat că vrea să fie primul român care cumpără această maşină: “Am convingerea că proiectul va fi un succes şi pentru că nu poţi proba altfel decât prin fapte credinţa ta, vreau să vă spun că vreau să fiu cel care cumpără prima maşină produsă la Ford”.

El a ţinut să le arate celor prezenţi la evenimentul organizat de Ford şi documentele prin care a achiziţionat maşina: “Ca să nu fie niciun dubiu, aceasta e factura pro-forma, acesta este ordinul de plată. Şi acum pot să îmi iau maşina”, a spus preşedintele.

Băsecu a mai spus că şi-ar dori ca şi Ford să dezvolte la Craiova un centru de excelenţă la fel ca acela dezvoltat de Dacia Renault, având în vedere performanţa învăţământului tehnic şi a tradiţiei industriale de la Craiova.

Traian Băsescu a fost şi primul cumpărător al SUV-ului Dacia Duster lansat în 2010.

Modelul Ford B-Max este produs exclusiv la fabrica Ford de la Craiova şi este disponibil în trei variante de echipare (Ambiente, Trend, Titanium) şi trei motorizări pe benzină şi două diesel.

Preţul de bază de 13.400 de euro este disponibil pentru varianta Ambiente, în timp ce varianta Trend are un preţ de pornire de 14.150 de euro, iar cea Titanium de 16.150 de euro.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Mai bine sa-si cumpere un cosciug , sa moara si sa ne lase !!! NU ARE NIMENI NEVOIE DE TINE TRAIANE DISPARI DRACULUI !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata