Breaking news

Tragedie în scrima românească. Leonard Mateiță și-a pierdut viața într-un accident rutier

loading...

Leonard Mateiţă, component al clubului de sportiv CSU Craiova, şi-a pierdut viaţa, duminică, în urma unui accident de motocicletă produs în județul Mehedinți.

leonard mateitaPasiunea pentru motociclete i-a adus moartea lui Leonard Mateiță, un spadasin de viitor, la frageda vârstă de 19 ani.

Sportivul fusese transferat de curând la clubul sportiv din Craiova și era speranța României pentru lotul olimpic de seniori.

Nu îmi vine să cred! Abia îl transferasem acum, la 1 septembrie, la CS Universitatea Craiova, și trebuia să facă parte din echipă la acest campionat național. Terminase Liceul Sportiv Petrache Triscu, acum intrase la Facultatea de Educație Fizica și Sport. Avea toată viața înainte. Ca spadasin promitea. Era un stângaci bun, înalt, medaliat cu echipa de la liceu și în primii opt din țară la individual”, a spus antrenorul Dumitru Popescu pentru Gazeta de Sud.

În urma acestei tragedii, CSU Craiova s-a retras din concursul pe echipe de la naționalele pentru juniori, ce s-a desfășurat azi în Capitala Băniei. Colegii de club vor concura numai la individual, nu şi la echipe.

Pe 26 aprilie 2012, Leo Mateiță a postat pe contul său de facebook, o fotografie cu noua lui motocicletă însoțită de mai multe comentarii în care își exprima regretul că nu o să aibă timp să se bucure de ea întrucât pleca în cantonament.

leo mateita

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata