Breaking news

Tragedie pe Autostrada Soarelui. Un autocar cu 50 de pasageri s-a răsturnat iar două persoane au decedat

loading...

Un autocar în care se aflau 50 de persoane din Ucraina, s-a răsturnat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui. Un prim bilanț indică faptul că cel puțin două persoane au decedat iar restul au fost grav rănite și internate la Spitalele din București.

accident autocar autostrada soareluiSecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat în direct la Antena 3 că accidentul s-a petrecut în judeţul Călăraşi, pe sensul de mers spre Bucureşti.
30 de echipaje SMURD și ale Ambulanței au fost trimise la locul tragediei.

Din păcate avem doi decedaţi, trei care au refuzat transferul la spitale şi din dintre cei 48 care au ajuns la spital, doi sunt în stare critică iar unul dintre ei cu o amputaţie de membru şi celălalt cu traumatism cranio-cerebral grav. A fost declanşat cod roşu în Călăraşi”, a spus Raed Arafat.

La accident a fost mobilizată inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă, în judeţ fiind declanaşat planul roşu.

Toţi răniţii din autocarul cu ucraneni răsturnat pe autostrada soarelui au fost transportaţi la spitalele din Capitală.

La Spitalul Floreasca au fost transportaţi 11 dintre răniţi.

În autocar se aflau 50 de persoane, dintre care 21 copii, toți de naționalitate ucraineană.

Printre răniții grav se numără şi şoferul, un bulgar de 33 de ani. Acesta a fost transportat la Spitalul Floreasca şi este intubat, aflându-se în comă indusă. El a fost cel care a ales traseul pe care urma să se deplaseze spre Ucraina şi conducea cu 110 km/h în momentul în care a pierdut controlul volanului.

Autocarul preluase trei grupuri de turişti din Bulgaria, care se întorceau în Ucraina. În momentul producerii accidentului, toți pasagerii dormeau.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata