Breaking news

Tragedie la Medgidia. Cel puțin 12 persoane au fost rănite într-o explozie produsă într-un bloc de locuințe

loading...

O explozie puternică s-a produs marți seară, într-un bloc de locuințe din orașul Medgidia din județul Constanța. În urma deflagrației, cel puţin 12 persoane şi un copil au fost rănite grav și au ajuns de urgență la spital.

breaking-newsExplozia s-a produs marţi, în jurul orei 20.30, într-un bloc de locuinţe situat pe bulevardul Independenţei din Medgidia. În urma deflagrației s-a produs un incendiu puternic care a afectat mai multe locuințe și a rănit cel puțin 12 persoane.

Secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat a declarat, marţi seară, că patru dintre victime, trei adulţi şi un copil, sunt în stare gravă şi urmează să fie preluate de un elicopter pentru a fi transportate la un spital din Bucureşti.

Primarul din Medgidia, Marian Iordache, a declarat că explozia a avut loc într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe cu patru etaje şi a fost urmată de un incendiu.

Cel puţin opt persoane, între care un copil, au fost rănite în explozia produsă, marţi seară, într-un bloc de locuinţe din Medgidia, iar patru dintre victime, care sunt rănite grav, urmează să fie preluate de un elicopter şi aduse la un spital din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, o butelie a explodat într-un apartament din blocul respectiv, deflagraţia fiind urmată de un incendiu puternic.

Mai multe echipaje de pompieri şi SMURD ale ISU Dobrogea se află la faţa locului și acordă îngrijiri medicale victimelor și evacuează restul locatarilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata