Breaking news

Tragedie după o noapte de beție. Un mort și trei răniți în urma unui accident în Dolj

loading...

Teribilismul și alcoolul a curmat viața unui tânăr și a băgat pe alții trei în spital, în urma unui accident produs sâmbătă noapte în comuna doljeană Șimnicu de Sus.

accident simnicu de susAccidentul s-a produs în comuna Șimnicu de Sus, sat Leşile, pe DN 6B, la ora 1.00 noaptea după ce șase tineri din Dolj, beți, s-au luat la întrecere cu maşinile, la plecarea din discotecă.

Florin Dragu, de 23 de ani, din Craiova, conducea autoturismul din direcţia Melineşti spre Craiova. Din cauza vitezei excesive, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă pătrunzând în şanţul de colectare a apelor pluviale. După care a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton.

Bilanțul accidentului este unul înfiorător: unul dintre tineri a murit, unul este in comă, iar alţi doi au ajuns la spital.

Mirel Ivan, în vârstă de 31 de ani, pasager pe locul din dreapta spate, a decedat. vătămarea corporală gravă a lui Gigi Dinu, în vârstă de 21 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă a fost grav rănit. În timp ce șoferul Florin Dragu şi Virgil Cincă, 27 de ani, pasager pe locul stânga spate, au fost răniți ușor.

Şoferul vinovat de accident este acum cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata