Breaking news

Tom Țică, șeful DGA Alexandria, intimidează un polițist cu plângere penală pentru că i-a oprit soția în trafic

loading...

Daniel Ionel Tom Țică, șeful Direcției Generale Anticorupție din Alexandria a depus o plângere penală pe numele lui Ionel Stoica, polițist rutier, care pe 4 februarie a oprit în trafic mașina condusă de soția sa și a supus-o la un control cu aparatul etilotest.

seful dga alexandriaȘeful DGA Alexandria, Tom Țică intimidează un polițist de la rutieră cu plângere penală doar pentru simplul fapt că agentul rutier și-a permis să-i oprească mașina condusă de soța sa.

Potrivit site-ului Total Impact.ro, în seara zilei de 4 februarie 2013, în jurul orei 23.00, agentul de poliție rutieră Ionel Stoica a oprit în trafic, pe strada Dunării din municipiul reședință de județ un autoturism, susține acesta, neștiind cine se află la volan sau pasagerii din mașină.

În noaptea respectivă, Poliția Rutieră desfășura o acțiune organizată de identificare a conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație sau se află în stare de ebrietate. La volanul mașinii oprite se afla soția șefului DGA Teleorman, iar în dreapta autoturismului chiar acesta, Daniel Ionel Tom Țică.

Pentru că femeia nu purta centura de siguranță, polițistul nu a considerat necesar să le permită să-și continue deplasarea, ci dimpotrivă, a aplicat prevederile legale care se impuneau.

Șeful DGA s-a enervat la culme pentru că a fost oprit în trafic împreună cu soția lui, mi ales că politistul a supus-o pe soția sa la un test cu aparatul etilotest (rezultatul fiind negativ).

A doua zi, polițistul Ionel Stoica a aflat cu stupoare că s-a ales cu plângere penală din partea Șefului DGA, pentru că își făcuse datoria cu o seară în urmă.

Tom Țică declară neoficial că agentul de poliție doar s-a răzbunat pe soție, deoarece este cercetat într-un dosar de ultraj, pe care îl instrumeantează.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata