Breaking news

Tir prăbușit pe calea ferată

loading...

Un tir s-a prăbușit astăzi pe calea ferată pe ruta Bucureşti-Constanţa, după ce a căzut de pe podul rutier. Trenurile au întârzieri de până la 20 de minute ca urmare a restricției de viteză de 30 de kilometri pe oră între staţiile Cernavodă Pod şi Saligny. În momentul prăbuşirii tirului niciun tren de călători nu circula în zona respectivă.

pod_cernavodaPotrivit Poliţiei Rutiere Constanţa, tirul, care era încărcat cu apă minerală, s-a răsturnat în afara drumului, la intrarea pe podul care traversează ecluza de la Cernavodă.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.30, în timp ce camionul se îndrepta spre Constanţa, pe DN 22C. Şoferul tirului a efectuat o manevră greşită, camionul răsturnându-se în afara părţii carosabile.

În urma incidentului, toată încărcătura s-a împrăştiat pe câmp şi pe un fir de cale ferată. Şoferul tirului a rămas blocat în cabină, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea” al judeţului Constanţa. Acesta a fost scos afară din cabină conştient, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata