Breaking news

Tipografia Căilor Ferate Române a ieşit din insolvenţă

loading...

După doi ani de reorganizare juridică și administrativă, tipografia Căilor Ferate Române a ieșit din insolvență după ce în 2014, pierderile au scăzut la 239 lei.

tipografia cfr insolventaSocietatea Tipografica Filaret S.A, filială a CFR SA, a ieşit din procedura de insolvenţă, sentinţa fiind pronunţată de Tribunalul Bucureşti, după trei ani de reorganizare şi redresare economico-financiară.

Tipografia Filaret a fost înființată în octombrie 1893 ca urmare a trecerii Căilor Ferate în administrația statului și implicit a creșterii nevoii de materiale tipărite, iar din anul 2001 şi-a desfăşurat activitatea ca filială a CNCF CFR SA.

În urma programului de reorganizare şi redresare economică, derulat în perioada 2011-2014, pierderile societăţii au scăzut de la 6,81 mil. lei (în 2012), la 239.084 lei în (decembrie 2014), conform datelor statistice preliminate.

Tipografia Filaret, cunoscută pentru tradiţia tipăririi broşurii Mersul Trenurilor, va trebui să facă faţă, în perioada următoare, unei noi provocări pe piaţa tiparului pentru securizarea clienţilor tradiţionali şi să identifice noi oportunităţi de îmbunătăţire a portofoliului pe o piaţă concurenţială.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata