Breaking news

Tinerii de la Olteniţa s-ar fi intoxicat cu o substanţă necunoscută

loading...

Potrivit rezultatului preliminar al necropsiei efectuate de medicii legiști de la Călărași, cei patru tineri din Oltenția ar fi murit în urma intoxicării cu o substanță neidentificată.

tineri morti la oltenitaRăzvan, Flori, Adi și Mădălina, sunt cei patru tineri găsiți morți într-o casă de pe strada Cuza Vodă din Oltenița.

Legiștii au efectuat duminică necropsia celor patru cadavre și au stabilit că moartea a survenit în urma intoxicării cu o substanță neidentificată. În acest scop au prelevat probe biologice pe care le-au trimis spre examinare la INML București.

La examinarea sumară a cadavrelor nu au fost evidenţiate leziuni vizibile de violenţă. În imobil a fost găsită o butelie de aragaz, cu robinetul în poziţia deschis, care avea montat un arzător artizanal fără flacără. Cadavrele au fost transportate la S.M.L. Călăraşi”, a comunicat Poliţia Română.

Medicii legişti au precizat că victimele nu aveau semne de violenţă pe cap, gât, trunchi şi membre, și că diagnosticul prezumtiv de deces fiind „intoxicaţie acută cu substanţă neprecizată”.

În cauză a fost întocmit dosar penal, care a fost înregistrat cu număr unic la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

Moartea celor patru tineri a fost anunțată la 112, în data de 28 decembrie, de către un prieten al acestora, care i-a găsit fără suflare în casa din Oltenița.

Tinerii ajunseseră în casa respectivă în cursul zilei de vineri seara ca să se pregătească de Revelion.

foto: olteniteanul.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata