Breaking news

Tinerii care au demis Guvernul Ponta, vor o Nouă Românie

loading...

O mare tragedie i-au unit pe tinerii români într-un protest masiv, spontan care a avut efect imediat. Victor Ponta și-a dat demisia, la fel și primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Acum, odată scăpați de Guvernul Ponta, tinerii vor o Nouă Românie, dar nu cu actualii politicieni, ci cu alte partide, noi, curate și fără traseiști politici.

protest tineri steagO Nouă Românie e soluția pe care o propun tinerii care vor să reformeze țara să să schimbe actuala conducere formată din partide mamut, corupte.

Presiunea străzii a avut efectul scontat. Ponta a plecat. Însă, tinerii protestatari nu vor ca acum alții, adică PNL format din PDL, să vină la guvernare. Întrucât nu ar face decât să schimbe STÂNGA cu DREAPTA. Iar PNL ar avea toată puterea: Președinte, SRI, SIE, Parlament și Guvern.

Soluția la actuala criză politică din România o reprezintă o NOUĂ ROMÂNIE. Mai exact un nou partid politic creat de tineri, de la zero, care nu au mai făcut politică, fără traseiști politici.

Din fericire pentru români, un astfel de proiect a fost creat deja. Partidul Noua Românie a fost lansat pe 1 septembrie și de atunci, zilnic, românii se înscriu în partid în speranța ca împreună să construiască o Nouă Românie.

”Sătul până peste cap de actuala clasă politică care de 25 de ani de zile conduce catastrofal România, o jefuiește și umilește în toate felurile, am decis ca împreună cu trei prieteni, să înființăm Partidul Noua Românie. Un partid născut din dorința de a încerca să schimbăm această țară. În timp ce mulți tineri români se gândesc cum să plece mai repede din România, eu, împreună cu Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu, am decis să ne unim forțele, priceperea, gândurile și speranțele, și să încercăm să facem ceva pentru țara asta și pentru noi, toți românii. Toți patru am decis că este timpul să ne implicăm și să punem bazele unui partid de la zero, fără traseiști politici, fără membrii luați din alte partide. Să oferim românilor o alternativă reală și curată. De ani de zile auzim toți aceeași replică ”Nu avem cu cine vota pentru că tot ei sunt la putere!”. Acum, românii chiar vor avea cu cine vota”, a declarat Sebastian Popescu, președintele PNR.

Mulți români spun acum odată cu apariția acestui nou partid că nu vom face nimic, fie că ”nu ne lasă ăștia”, că ”nu avem cum să ne punem cu sistemul”, că și noi vom face la fel ca ei, și tot așa.

”Le înțeleg reticența la nou și lehamitea de clasa politică. Însă, ce-i de făcut? Să îi votăm tot pe ei? Să nu mergem la vot și minoritatea să decidă pentru noi toți? Sau să credem în acest proiect politic, să punem umărul la dezvoltarea lui, să venim cu forțe proaspete și cu oameni onești?! Să critici și să arunci cu noroi e ușor. E mai greu să construiești ceva durabil. Avem doar intenții bune, ne înconjurăm de tineri la fel ca noi, care trebuie să fie viitorul României. Tinerii trebuie să se implice în soarta țării, să reformeze totul. Pentru numele lui Dumnezeu, trebuie să ne trezim odată la realitate și să nu mai fim pasivi la ce se întâmplă cu România. Trebuie să înțelegem noi, toți românii că nu poți face schimbarea cu cei care timp de 25 de ani de zile au distrus România. Nu venim cu lozinci de doi lei, nu venim cu promisiuni deșarte, singurul lucru pe care îl promitem este că ne luptăm pentru a schimba tot ce e de schimbat în România”, a mai declarat Președintele PNR.

Diaspora ia atitudine față de situația actuală din țară și anunță că 2016 este anul marii schimbări. Românii care muncesc peste tot în lume vor să vină acasă, vor să construiască o Nouă Românie. Și primul pas a fost deja făcut, se înscriu zilnic în Partidul Noua Românie pentru că vor să aibă un cuvânt de spus vor să decidă ei pentru ei.

Partidul Noua Românie nu se va alia, asocia, cu nimeni, nici cu un partid nou înființat nici cu unul din cele deja existente. Merge singur în alegeri, pe propriile picioare și forțe și vrea să convingă românii că că își dorește doar ceea ce vor și ei: o țară normală unde să trăiești decent, o țară în care să fii respectat și în care să nu mori de foame.

Dacă românii își doresc cu adevărat schimbarea, acum este momentul să treacă la fapte. Partidul Noua Românie este al tuturor românilor care vor să se implice în acest proiect politic, cu dorința de schimbare, de mai bine în România.

Dacă și tu vrei să pui umărul la schimbarea României, și să trecem de la vorbe goale la fapte reale, hai cu noi. Te aștept să te înscrii în Partidul Noua Românie și împreună să construim o Nouă Românie, pentru noi, pentru voi, pentru tine!

Să faci NIMIC și să nu te implici este egal cu un acord tacit al tot ceea ce fac ei. Este un gir mut al jafului național. Române ai acum o mare șansă să te implici, să nu mai fii comod și indiferent la propria soartă, și să te alături acestui proiect curat, Partidul Noua Românie. Fii parte la adevărata schimbare a României! Implică-te și decide tu pentru tine, nu îi mai lăsa pe alții să îți decidă soarta.

Române, Trezește-te odată la realitate, treci la fapte și nu rata această șansă.

Acum ai șansa să schimbi ceva. Ce faci cu această șansă? O ignori? Sau te implici și împreună decidem cât și cum putem schimba? Române nu rata această șansă, s-ar putea să regreți și atunci va fi în zadar.

Câți ani să mai invocăm celebrul vers al lui Octavian Goga:”Munții noștri aur poartă iar noi cerșim din poartă în poartă”, pentru a ne plânge de actualii conducători ai României?!

Înscrie-te în Partidul Noua Românie, AICI.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.

loading...
2 Comentarii
 1. Liviu spune

  Bine man ! M-ai convins, o sa votez cu partidul tau 😉

 2. Valter COJMAN spune

  Tinerii “frumosi”, liberi, prosti si idioti vor pe dracu si ies in strada doar daca sunt platiti sau raman fara locuri unde sa bea, sa fumeze si/sau sa se drogheze…
  Prin actiunea lor din noiembrie 2015 au nenorocit viitorul Romaniei si al romanilor…
  P.S. Romania nu mai este stat de drept si stat democratic din august 2012 cand 6 infractori, sub conducerea directa a lui Basescu, s-au cacat pe votul a 8,5 milioane de romani.
  In August 2012, in Romania, a fost asasinata DEMOCRATIA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata