Breaking news

Teo Trandafir candidează în Colegiul 19 din partea PD-L

loading...

Vedeta tv, Teo Trandafir a intrat oficial în politică. Ea acceptat oferta PD-L de a candida pentru un loc de deputat în colegiul 19 din București.

teo_trandafirTeo Trandafir şi-a depus, astăzi candidatura din partea PDL pentru alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Bucureşti, după ce cu doar o zi înainte s-a înscris în partid.

În această seară, Teo Trandafir este invitata specială a producţiei „Naşul” de pe B1. Teo va vorbi în exclusivitate în emisiunea lui Radu Moraru despre tot ce presupune faptul că a acceptat propunerea PD-L de a candida pentru un loc de deputat în colegiul 19 din Bucureşti.

Vedeta tv a dat primele declaraţii în direct prin telefon  – în calitate de politician – la Ştirile B1 de la ora 12.00, prezentate de Ioana Reit.

Ce înseamnă pentru Teo Trandafir că nu va fi un om politic clasic? Ne explică chiar ea: „Nu vreau să fac politică, nu mă duc acolo să cresc pensiile şi să ajut medicii… Eu o să mă axez pe proiectul meu, după care, încet-încet, mă voi extinde în ce parte va fi nevoie.”

Teo a explicat, în premieră pentru telespectatorii B1, că nu are de gând să ducă o campanie electorală agresivă, ci una „cuminte, bazată pe fapte”, fără atacarea Lilianei Mincă, contracandidata ei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata