Breaking news

Teledon organizat de Fundația ”Nadia Comăneci”

loading...

Fundația Nadia Comăneci împreună cu Asociația Viața Copiilor va susține campania „Suflet pentru România”, ințiată de Prof. Mihaela Șerban, prin organizarea unui teledon pentru strângerea fondurilor necesare dezvoltării campaniei.

nadiaCampania „Suflet pentru România”, lansată la finalul anului trecut, în cadrul Galei Umanității, își propune să strângă fonduri pentru sprijinirea copiilor străzii, orfani și abandonați, prin crearea și susținerea unor centre de adăpost și educare dedicate acestora.

„În fața unei campanii precum „Suflet pentru România” nu poți rămâne indiferent, pentru că ar însemna să întorci spatele unor copii neajutorați, pentru care și o alinare constituie un sprijin extraordinar. Am încredere că, organizând acest teledon, vom putea să le oferim acestor copii mai mult decât o vorbă bună, să le oferim o casă, o masă și un mediu familial în care să crească frumos”, a declarat Nadia Comaneci.

Teledonul va avea loc în a doua jumătate a lunii aprilie și se va bucura de prezența unor personalități din lumea sportului și showbiz care, timp de 4 ore, vor răspunde la apelurile celor care vor dori să facă donații, orice suma fiind binevenită. Vedetele și-au exprimat deja dorința de a face donații pentru copiii abandonați și orfani, iar sumele colectate vor fi făcute publice la finalul teledonului.

Totodată, în cadrul acestui eveniment, vor fi scoase la licitație câteva tablouri donate de Alexandra Nechita, cunoscută la nivel mondial drept Micuța Picasso, precum și alte obiecte oferite de vedete internaționale, banii oferiți pentru acestea urmând să fie folosiți pentru derularea campaniei „Suflet pentru România” și a altor proiecte sociale inițiate de Fundația Nadia Comăneci.

Evenimentul va fi susținut de instituții publice și private, precum și de oameni de afaceri din România și va fi transmis în direct pe un post național de televiziune.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata