Breaking news

Teatrul fantazio din Constanța rebrănduit cu numele acrtorului Jean Constantin

loading...

Autoritățile locale au decis ca de azi Teatrul  Fantazio, să poarte numele regretatului actor, Jean Constantin, decedat ieri la vârsta de 81 de ani, în locuința sa din Constanța.

jean_constantin__1Numărul celor care vor să aducă un ultim omagiu maestrului Jean Constantin este tot mai mare, iar oamenii stau la coadă în faţa Teatrului Fantasio din Constanţa pentru a putea ajunge în foaierul instituţiei, loc unde a fost depus sicriul cu trupul actorului, în după-amiaza zilei de joi.

La rând a stat în jurul orei 20,00 şi primarul Constanţei Radu Mazăre, care a depus o coroană de flori şi a anunţat, totodată, că administraţia locală va amplasa un bust al marelui actor Jean Constantin în faţa Teatrului Fantasio.

Zeci de alte coroane au fost aduse personal sau trimise prin intermediari de rude, prieteni, colegi ai actorului şi de reprezentanţi ai diferitelor primării din judeţ şi ai Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, Teatrul Fantasio va fi redenumit Teatrul Naţional Jean Constantin.

Maestrul Jean Constantin a fost găsit mort de un prieten, miercuri, în apartamentul lui din Constanţa, soţia actorului, Nina Jean, aflându-se la locuinţa din Bucureşti. Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă, actorul a decedat din cauze naturale, probabil în urma unui infarct.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata