Taximetrist scos vinovat de poliție la Alexandria, pentru un accident produs de judecătoarea Gabriela Rotaru

loading...

Strigător la cer. Un taximetrist din Alexandria a rămas fără permis după ce mașina condusă de judecătoarea Gabriela Rotaru i-a tăiat calea într-o intersecție. Dacă la fața locului, magistratul și-a recunoscut vina față de șoferul de taxi și i-a propus înțelegere amiabilă, la poliție, pentru că a refuzat trocul, taximetristul a fost scos vinovat și bun de plată.

judecatoarea gabriela rotaru - accident alexandriaGănescu Ionuț Eduard, șofer de taxi  în Alexandria, a fost implicat duminică, în jurul orei 15.00, la intersecția străzii Cuza Vodă cu București. Taximetristul, care circula regulamentar, a lovit o mașină marca Skoda Octavia, condusă de Gabriela Rotaru, judecător la Secția Penală a Tribunalului Teleorman.

Gănescu Ionuț Eduard a declarat pentru exclusivNEWS.ro faptul că el a trecut pe culoarea verde a semaforului, moment în care mașina judecătoarei i-a tăiat calea, astfel că nu a mai avut cum să evite ciocnirea cu autoturismul.

Eu circulam regulamentar pe strada Cuza Vodă din Alexandria, la intersecția cu strada București. La semafor aveam verde astfel că am traversat intersecția, iar în acel moment mașina Skoda Octavia mi-a tăiat calea și am lovit-o. Imediat după producerea accidentului, m-am dat jos din mașină și am întrebat-o politicos pe doamna care conducea mașina, de ce a traversat neregulamentar. Mi-a spus: ”păi mi s-a părut că este verde și am trecut..”. După care mi-a propus să nu mai chemăm poliția și să facem înțelegere amiabilă. Eu am refuzat înțelegerea pentru că nu eram vinovat”, a declarat  Gănescu Ionuț Eduard pentru exclusivNEWS.ro.

Și pentru că a refuzat înțelegerea amiabilă, taximetristul a chemat poliția la fața locului. Și polițistul a insistat pentru înțelegere amiabilă. Însă șoferul de taxi nu a dorit nici de astă dată să cadă la pace cu judecătoarea, astfel că au fost duși la secție pentru declarații. Unde, în mod surprinzător, taximetristul a fost găsit vinovat de polițiști.

A rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile și are de plătit o amendă de 540 de lei. În timp ce judecătoarea, care a trecut pe roșu, în intersecție, a fost scăpată basma curată, pe motiv că imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la primăria Alexandria, nu arată dacă taximetristul traversase pe verde.

Colac peste pupăză, pentru că taximetristul a refuzat să semneze procesul verbal de constatare, judecătoarea a semnat în calitate de martor, pe procesul verbal. Ca să confirme că șoferul a refuzat semnarea procesului verbal.

Judecătoarea a primit în schimb asigurarea pentru a-și repara mașina, accidentată din vina ei. Acum, șoferul de taxi, scos vinovat de poliția Alexandria, a rămas și fără servici și fără locul de muncă și e bun de plată atât pentru amendă cât și pentru avarierea mașinii de taxi.

În taxi se afla și un client care confirmă cele spuse de șofer, numai că acesta nu a putut aștepta sosirea poliției, iar ulterior a plecat din Alexandria. Astfel că nu a putut să declare la poliție în favoarea taximetristului.

În scurt timp, la locul accidentului a sosit și corespondentul exclusivNEWS.ro, care a filmat cele două mașini avariate. La vederea camerei de filmat, judecătoarea Gabriela Rotaru s-a declarat deranjată și i-a replicat jurnalistului că nu are voie să o filmeze nici pe ea și nici mașina.

UPDATE 23 DECEMBRIE 2014, ora 16.00: exclusivNEWS.ro a contactat în cursul zilei de luni, 22 decembrie, Biroul de presă al Tribunalului Teleorman, pentru a obține un punct de vedere al judecătoarei Gabriela Rotaru. Pe 23 decembrie, Brioul de Presă al Tribunalului Teleorman ne-a precizat telefonic faptul că judecătoarea Gabriela Rotaru este în concediu de odihnă și că nu s-a reușit luarea legăturii cu magistratul pentru un punct de vedere.

6118 4
loading...
4 Comentează știrea

Lasă un comentariu

*

*

 • Apolo
  22 December 2014 at 06:29 -

  Ce va mai mirati ? Intr-o tara condusa de mafioti dreptatea umbla cu capul spart.
  Taximetristul a fost un prost ca a crezut in dreptate. Era mult mai castigat daca se intelegea amiabil. A fost un prost increzut in justitie, justitie condusa de mafioti din care face parte si doamna judecator.

 • Dan
  22 December 2014 at 12:47 -

  Sa faca contestatie si sa aduca un martor apoi sa dea politia in judecata si va castiga 100%.

 • Liviu
  24 December 2014 at 23:19 -

  am fost de fata si am vazut exact cum s-a intamplat, tipa cu skoda gri a plecat de la semafor pe rosu , iar taxi-ul avea verde, pacat ca trebuie sa suporte consecintele pe nedrept, eu nu as fi lasat situatia asa, indiferent cine ar fi fost !

 • ganescu ionut eduard
  27 December 2014 at 23:19 -

  o sa fac contestatie am baiatu care a fost cu mine in masina martor liviu daca ai vazurt ce sa intinplat si ai vrea sa stam de vorba sa ma ajuti sa se faca dreptate