Breaking news

Taxi răsturnat în București, pe Bulevardul Metalurgiei, din cauza vitezei excesive

loading...

Un taxi aparținând companiei Meridian din București, s-a răsturnat, duminică, pe Bulevardul Metalurgiei, în sectorul 4, chiar în fața Grand Arena Mall.

taxi rasturnat bucurestiDin cauza vitezei excesive, un taximetrist era să-și piardă viața, întrucât s-a răsturnat cu mașina, încercând să evite un pieton apărut din senin pe carosabil.

Din fericire, pietonul nu a fost rănit, taximetristul a reușit în ultima clipă să-l evite, însă nu a mai putut redresa mașina și s-a dat cu roțile în sus.

La locul accidentului a sosit un echipaj SMURD, unul de la pompieri și o mașină de poliție. Șoferul de taxi a fost scos din mașină și dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Din fericire, șoferul nu a fost grav rănit, însă medicii l-au dus la spital pentru investigații medicale. Polițiștii au rămas la fața locului să efectueze cercetările specifice unui astfel de incident rutier.

Accidentul spectaculos s-a produs duminică, în jurul orei 18.00 pe Bulevardul Metalurgiei din sectorul 4 al Capitalei.

loading...
1 Comentariu
  1. mirela spune

    Am vazut si eu taxiul rasturnat. Am crezut ca a fost alta cauza, mult mai probabila, si care sigur va genera la un moment dat un accident:
    De mai multa vreme, la ore de aglomeratie, soferii nerabdatori (a se citi taximetristii si smecherii cu lant gros la gat) se urca cu masina pe trotuar in dreptul Selgrosului si merg asa, cu mare viteza, pana la intersectia cu Brancoveanu.
    Daca politia chiar ar vrea sa faca treaba (si norma la amenzi), n-ar avea decat sa stea un sfert de ora pe trotuarul ala si sa opreaasca masini care fug cu viteza. In afara de faptul ca nu e principial, e si foarte periculos – Ar putea spulbera un copil!
    Soferii inconstienti si taximetristii, care nu mai sunt de mult soferi profesionisti cu adevarat, ar trebui sa se gandeasca: poate au si eu copii. Poate intr-o zi unul exact ca ei o sa li-i faca una cu pamantul! Cum ar fi?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata