Breaking news

Tarom are un nou Consiliul de Administrație

loading...

Compania națională de transport aerian, Tarom are de luni, un nou Consiliu de Administraţie din care fac parte Christian Heinzmann, CEO-ul operatorului aerian, Valentin Iordache, director de comunicare al companiei Aeroporturi Bucureşti şi Marcel Boloş, fost şef al AM POST.

tarom - avionAdunarea Generală a Acţionarilor din TAROM a aprobat luni, noua componenţă a Consiliului de Administraţie al Companiei. Procesul de selecție s-a desfășurat în conformitate cu dispozițiile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 109 din 2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Membrii noului Consiliu de Administraţie al TAROM sunt: Măchița Dan Aurel, Christian Heinzmann, Andrei Dragoș, Florescu Radu Francis, Boloș Marcel Ioan, Iordache Valentin și Tiberiu Țiclea.

Măchiţă Dan Aurel este consilier în cadrul Ministerului Transporturilor, Andrei Dragoș este consilier de stat al premierului, Ţiclea Tiberiu este avocat, iar Radu Francis Florescu a fost CEO al Saatchi&Saatchi şi membru în Consiliul de Supraveghere al Fondului Proprietatea.

Foştii administratori Tarom, aflaţi în funcţie în postura de interimari, şi-au dat demisia pe 4 martie, după ce Ministerul Transporturilor, proprietarul companiei, a stabilit componenţa viitorului Consiliu de Administraţie.

Consiliul de Administrație al Tarom a fost condus, din mai 2014, de fostul şef al Direcţiei de privatizare din Departamentul pentru Energie Gabriel Dumitraşcu.

Tarom a încheiat anul 2014 cu pierderi de 119 milioane de lei, în scădere cu 8% faţă de 2013, iar pentru 2015 estimează un rezultat negativ de 8 milioane de lei,

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata