Breaking news

Târguri tradiționale și concerte de Florii în București

loading...

Primăria Municipiului București și primăriile de sector organizează în perioada Floriilor și în Săptămâna Mare, mai multe târguri tradiționale, concerte în aer liber și spectacole de teatru.

targul-de-pasti_filip-danilevici5Târgul ”Tradiții și flori de sărbători” este organizat de municipalitate și se va desfășura în parcurile Cişmigiu şi Herăstrău. Sâmbătă seară, municipalitatea organizează un concert special de Paşte, la Ateneul Român ,intitulat “Lumina Muzicii”, la care intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

În Parcul Kiseleff, peste 30 de meşteri artizani îşi vor expune creaţiile la Târgul de Florii, evenimentul, organziat de Primăria Sectorului 1, urmând să fie deschis de vineri seară până duminică. Sâmbătă, în Parcul Kiseleff, trupa Direcţia 5 va susţine un concert, de la ora 19.30.

În Parcul Obor, de vineri până în 2 aprilie va fi deschis Târgul de Paşte, organizat de Primăria Sectorului 2, fiind deja montate 30 de căsuţe de lemn unde se vor vinde produse alimentare, dar şi obiecte de artizanat. Târgul este organizat pentru prima dată în acest an, dar autoritatea locală a sectorului 2 spune că manifestarea va fi organizată în fiecare an, pe aleile din Parcul Obor.

Şi în Parcul Alexandru Ioan Cuza este Târg de Paşte, de vineri până duminică, între orele 11.00 şi 18.00, organziat de Primăria Sectorului 3.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata