Breaking news

Tânăr răpit, sechestrat și bătut într-un poligon al Ministerului Apărării de la Brăila

loading...

Un brăilean în vârstă de 21 de ani, a fost răpit în noaptea de 31 iulie 2013 de către doi indivizi, în apropierea stației de autobuz ”Capătul lui 2”, în cartierul Hipodrom.

pompieri smurdTânărul a fost suit cu forța într-un autoturism și dus la marginea orașului, în zona fostului Poligon Auto, actualmente aflat în proprietatea Ministerului Apărării Naționale. Aici a fost trântit la pământ și lovit cu bestialitate ce cei doi indivizi, potrivit InfoBrăila care citează surse judiciare locale.

Răpitorii l-au lovit pe brăilean în zona capului, de mai multe ori cu tocul de la o arma de foc, după care l-au lăsat să zacă în poligon într-o baltă de sânge. În timp ce-l loveau peste tot cu bestialitate, cei doi indivizi l-au amenințat pe tânăr că îl vor îngropa de viu în poligon, dacă va spune ceva despre bătaia primită.

Cu ultimele puteri, tânărul și-a sunat un prieten care a anunțat autoritățile și astfel a ajuns la Spitalul de Urgență din Brăila. Bărbatul nu a scăpat de agresori nici în spital. Aceștia au încercat să îl ”viziteze” și la spital, astfel că tânărul, de frică a fost nevoit să plece rapid din unitatea medicală.

Cei doi gresori a fost reținuți pentru 24 de ore, fiind prezentați de procurori, instanței de judecată cu propunerea de arest preventiv pentru 29 de zile, sub acuzația de răpire, sechestrare de persoane și lovire.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata