Breaking news

Sute de oameni au participat la funeraliile lui Ionuț Anghel, copilul ucis de maidanezi

loading...

Ionuț Anghel, copilul de patru ani, ucis cu bestialitate de o haită de maidanezi, luni, în Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei, a fost condus pe ultimul drum, de sute de persoane.

funeralii ionut anghelDurere și revoltă fără margini la catafalcul lui Ionuț Alexandru. Sutele de persoane care au venit să-i aducă o coroană de flori și să-l vadă în coșciug, au fost marcați de ceea ce au văzut.

Toți, la unison cer autorităților să adune de urgență câinii de pe străzile Capitalei pentru ca astfel de tragedii să nu se mai producă.

Părinții copilului mâncat de cei șapte câini maidanezi, distruși de durere nici nu au mai avut puterea să plângă, fiind parcă fără vlagă și putere de a mai spune ceva.

Senatorul Ecaterina Andronescu a venit la biserica unde a avut slujba de înmormântare și a plecat plângând în hohote, fără să poată face vreo declarație presei.

Trupul neînsufleţit al băieţelului de patru ani ucis de câinii maidanezi în zona Parcului Tei a fost depus, miercuri, la Biserica Sfântul Gheorghe din Capitală și va fi înmormântat azi la Cimitirul Sfânta Vineri.

Revoltați de tragedie, românii s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au decis să organizeze un protest, vineri seară, în Piața Romană din București. La protest sunt așteptate peste 2000 de persoane care vor să ceară autorităților, măsuri rapide.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata