Breaking news

Suporterii unguri s-au luat la bătaie cu jandarmii și pe Național Arena din București

loading...

Suporterii unguri au forţat gardul şi au reuşit să intre în zona fanilor români de pe Național Arena.  Jandarmii au intervenit în forţă și au lovit fanii maghiari.

proteste violente unguri stadionCu o oră înainte de debutul meciului România – Ungaria, violențele au izbucnit în tribune. După ce au devastat Centrul Vechi al Capitalei, Gara de Nord și Șoseaua Pantelimon, suporterii unguri au continuat violențele în tribunele Național Arena.

Ungurii au vrut să rupă gardurile despărțitoare și să sară la bătaie cu suporterii români prezenți pe Național Arena.

Încinși de suporterii unguri, în Peluza Sud, suporterii români s-au luat la bătaie între ei! Jandarmii au intervenit imediat şi încearcă să oprească violenţele.

În peluza Sud erau două grupuri: unul cu suporteri din provincie şi celălalat cu suporteri din Bucureşti. În acea zonă se află şi lotul uneia dintre naţionalele de juniori ale României.

Violențele de pe Național Arena vin după cele de la Gara de Nord și Centrul Vechi, unde ungurii au făcut ravagii.

Trei suporteri maghiari aflaţi în zona Arenei Naţionale au fost duşi la Spitalul Sfîntul Pantelimon, cu traumatisme cranio-cerebrale!

Un grup de suporteri români au fost implicaţi într-un conflict violent cu forţele de ordine, în cartierul Pantelimon, jandarmii fiind obligaţi să folosească gaze lacrimogene. Fanii au vandalizat mai multe maşini.

Aceştia ar fi membri ai galeriilor echipelor din Bucureşti, care s-au unit pentru a se îndrepta spre zona destinată suporterilor unguri.

La ora 16:00 a sosit trenul la Gara de Nord cu cei 1.200 de fani maghiari care au instigat cu scandări:  “Transilvania va fi din nou a Ungariei” şi “Ţiganii, ţiganii”.

Suporterii au aruncat cu sticle şi pietre, forţele de ordine intervenind cu gaze lacrimogene pentru evacuarea acestora. Jandarmii i-au scos pe suporterii unguri din Centrul Istoric şi i-au dus spre autobuzele care urmează să îi transporte la Arena Naţională.

În momentul în care au fost urcaţi în autobuze, unii suporteri au devenit din nou violenţi, aruncînd cu sticle spre jandarmi și au vandalizat mijloacele de transport în comun.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata