Breaking news

Strigător la cer | Un polițist din Alexandria a refuzat să intervină într-o altercație motivând că e în timpul liber

loading...

Situație de-a dreptul incredibilă la Alexandria. Un polițist îmbrăcat în uniformă, a refuzat să intervină într-o altercație dintre doi șoferi, deși unul dintre ei i-a cerut ajutorul întrucât era alergat cu o țeavă de metal de șoferul agresor. Agentul de poliție a motivat refuzul de a nu se implica în aplanarea conflictului pentru că nu se află în timpul serviciului.

sofer benzinarie - politist alexandriaPoliția Alexandria se află din nou în centrul unui scandal monstru. După scandalul cu judecătoarea scoasă basma curată într-un accident rutier și după amenzile abuzive aplicate unul jurnalist local, polițiștii își dau din nou cu stângul în dreptul. Dacă te lovește ghinionul și ai nevoie de ajutorul Poliției din Alexandria, mai bine te rogi la Cel de Sus decât să aștepți ajutorul ”oamenilor legii” din acest municipiu.

Sâmbătă, în jurul orei 16.42, un șofer aflat la volanul unui Opel Astra, ce se deplasa pe Drumul Județean 504 dinspre localitatea Cernetu spre municipiul Alexandria, moment în care s-a angajat în depășirea regulamentară a unei autoutilitare Ford Transit.

În momentul în care a văzut în oglindă, intenția mașinii Opel Astra de a-l depăși, șoferul autoutilitarei a tras de volan forțându-l pe șofer să intre pe acostamentul din partea stângă. Drept urmare, soția, car se afla cu el în mașină, s-a lovit ușor.

”Astăzi 16.05.2015,în jurul orei 16:42, mă deplasam dinspre Cernetu spre Alexandria, m-am angajat într-o depășire a unei autoutilitare Ford Transit cu numărul de înmatriculare IL.72.DIM, moment în care soferul s-a uitat în oglindă și intenţionat a tras de volan forţându-mă să intru pe acostamentul din partea stângă. Atunci m-am speriat,soţia mea lovindu-se ușor, și am încetinit, ca mai apoi individul mai sus menționat să treacă în faţa mea continuând cu manevrele haotice și nepermiţându-mi să continui traseul normal. Am sunat la 112 si am sesizat incidentul”, a declarat Cezar G., șoferul aflat în mașina Opel Astra.

În momentul în care au ajuns la o benzinărie de pe DJ 504, șoferul autoutilitarei a început să-l alerge pe celălalt șofer cu o țeavă de metal. Victima s-a baricadat în benzinărie unde a dat peste un polițist îmbrăcat în uniformă. I-a cerut ajutorul însă stupoare. Agentul de poliție a refuzat să intervină și să-l apere de agresor, pe motiv că nu e în timpul serviciului. Dar în schimb, i-a cerut șoferului să nu îl mai filmeze cu telefonul mobil.

”La intrarea în benzinăria MoL șoferul autoutilitarei a coborât cu o ţeavă metalică si a alergat ameninţător înspre mașina mea. În așteptarea poliţiei, am intrat în benzinărie unde se afla un alt agent în uniformă care îmi spune după ce individul lovise cu pumnul partea din spate a mașinii și mă alerga prin benzinărie “să stăm de vorbă” că dânsul nu este în serviciu și nu știe despre ce e vorba dar totuși “să încetăm cu filmatul domnu”, mai povestește șoferul agresat.

Între timp a sosit și echipajul de poliție în urma apelului la 112. În loc să-l ia la întrebări și să-l potolească pe șoferul agresiv, polițiștii, fără să se legitimeze, au început să îi ia în râs pe șoferul agresat și să-l amenințe că îi dă și lui o amendă ca să se potolească. Asta e metoda și procedura aplicată de Polițiștii din Alexandria: AMENDA!!!

”Într-un final a ajuns și echipajul solicitat, care menționez că nu s-a prezentat, și ne-a propus “dar dacă vă dau eu câte o amendă la fiecare să vă mai liniștiți?” Nu au stat de vorbă cu noi ci doar cu agresorul, nu ne-a informat ce avem de făcut. Între timp agresorul a venit la mine și mi-a spus nepăsător că îi pare rău că nu ne-a lovit să facem accident. În momentul în care agentul a văzut filmarea s-a răzgândit brusc în privinţa amenzii mai sus menționate. În final totul s-a soldat cu o amendă de 200 ron pentru injurii și un amuzament pe cinste pentru domnul agent care era fascinat de faptul că agresorului îi căzuseră cartofii când a luat ţeava metalică sau probabil trebuia să îi decontez cumva……”, a precizat șoferul mașinii Opel Astra.

Imaginile de mai jos susțin cele declarate de șoferul agresat și nu mai au nevoie de niciun fel de comentarii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata