Breaking news

Strigător la cer! Bunica lui Ionuț, copilul ucis de câini, consuma bere în parc în loc să-și supravegheze nepotul

loading...

Aurica Anghel, bunica lui Ionuț Anghel, copilul ucis de maidanezi în Parcul Tei din București, consuma bere și fuma pe o bancă în parc, în loc să își supravegheze nepotul.

aurica anghel si ionut anghelÎn loc să își supravegheze nepoții cu care ieșise la plimbare în Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei, Aurica Anghel stătea pe bancă în parc și consuma liniștită bere. Aceasta este mărturia unei femei care a văzut-o pe bunică în ziua tragediei.

Stătea pe bancă cu cineva, bea bere la cutie şi fuma”, a spus martora pentru Prima TV.

Această ipoteză este confirmată și de imaginile surprinse în ziua respectivă de cele 4 camere video de supraveghere din parc, care arată cum copii alergau nestingheriți prin parc și nici urmă de bunică.

Potrivit imaginilor publicate de cancan.ro, Aurica Anghel, i-a lăsat nesupravegheați pe Ionuț și pe Andrei, aproximativ două ore. Cei doi copii sunt filmați la ora 9.20, în timp ce alergau prin parc, singuri, fără ca bunica lor să fie prin preajma lor. Bunica este surprinsă de imagini abia după 2 ore de când copii fuseseră înregistrați de camerele de supraveghere în acea zonă a parcului.

Andrei, fratele mai mare al lui Ionuț, este filmat în jurul orei 11.36, când este adus în Parcul Tei pe intrarea principală, de către un bărbat.

Imaginile o contrazic flagrant pe bunica copiilor, care a declarat presei că doar o fracțiune de secundă i-a scăpat din ochi pe copii. Aurica Anghel se scuză și spune că nu e vina ei pentru că s-a întâmplat asta și că astat tot timpul cu ochii pe copii și că nu știe cum de i-a scăpat din ochi.

“A fost o fracţiune de secundă. N-am fost nici eu vinovată, că sunt ca argintul viu copiii ăştia. Trebuia să mă duc imediat, dar eu tot aşteptam să vină. Mi-a spus «bunica, aici ne jucăm… aici suntem, şi eu mă mutam cu banca… se mutau ei, mă mutam şi eu… În trei locuri m-am mutat, mă mutam din bancă în bancă după ei, după ei, după ei. Nu ştiu cum au dispărut, că eu nu cunoşteam parcul aşa bine”, spune obsesiv femeia, distrusă de durere şi de faptul că nu înţelege cum a fost posibil aşa ceva. Bunica lui Ionuţ crede că toţi câinii maidanezi trebuie să fie omorâţi: “Să-i omoare pe toţi, unul să nu rămână, să-i facă săpun”, a declarat presei Aurica Anghel.

Bărbatul care l-a adus pe Andrei, în Parcul tei, la ora 11.36, pare să fie cheia acestei tragedii, care poate desluși multe din misterele morții lui Ionuț.

Imediat ce intră în parc, bărbatul se îndreaptă cu Andrei de mână, către cel mai apropiat agent de pază pe care îl întreabă de bunica băieţilor. În timp ce bărbatul discută cu paznicii povestint și arătând înspre copil, Andrei, rămâne cu un pas în urma acestuia și chiar se așează lângă un câine care se tolănise pe jos, lângă agentul de pază. Interesant este faptul că copilul nu se teme nicio clipă de câine. După câteva clipe de discuții, agentul de pază și bărbatul se îndreaptă cu Andrei către o bancă și îi predau bunicii, nepotul. Bărbatul pleacă din parc la nici trei minute de când adusese copilul.

El este cel despre care bunica a povestit că a certat-o spunând că a găsit copilul “tocmai la Bamboo” (pe strada Tuzla) și a îndemnat-o ca altădată să aibă grijă de el.

Cel mai probabil, Andrei nu a povestit bărbatului ce pățise fratele lui.  Din declarațiile bătrânei rezultă că nici măcar ea nu a aflat chiar imediat de la Andrei ce s-a întâmplat cu Ionuț, ci abia după ce s-a liniștit, copilul a spus că fratele său a fost ucis de câini.

Urmărind imaginile cu Ionuț care alerga firav și cu pași mărunți prin parc, apare întrebarea, cum de a putut acesta să ajungă atât de departe de parc, tocmai într-o zonă plină de buruieni, copaci, fără ca bunica să îl caute? Și cum de nici măcar paznicii din parc nu au văzut copiii când au fugit din Parcul Tei.

Aceste imagini demonstrează fără tăgadă, că bunica este principala vinovată de moartea lui Ionuț Anghel.

loading...
26 Comentarii
 1. Casandra spune

  Asta este pentru Aurica Anghel
  Nerusinato…!
  De la neglijenta ta CRIMINALA a pornit totul. AU venit madanezii buzna peste voi in parc ? Ce ai facut de la 9:20 la 11:3…. ai avut habar pe unde iti erau nepotii ? SI ce ai facut dupa…AI instigat la MASACRE, la o lege criminala care a sculat TOATA EUROPA impotriva Romaniei…cu si AIA CARE vor sa te scoata basma curata…FEMEIE…nu ti-e frica de ULTIMA ZI ?????? cum te duci la Dumnezeu cu sufletul manjit de sangele nepotului dumitale si sangele unor animale NEVINOVATE ? MAI ai Dumnezeu FEMEIE ?????? nu ti-e frica de Blestemul Cainilor , femeie ? IA uite aici ce scrie Codul Penal…Codul Penal – Art. 324
  Instigarea publica si apologia infractiunilor

  Fapta de a îndemna publicul prin grai, scris sau prin orice alte mijloace, de a nu respecta legile, ori de a savârsi fapte ce constituie infractiuni, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 3 ani, fara a se putea depasi pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea la savârsirea careia s-a instigat.

  Daca fapta prevazuta în alin. 1 este savârsita de un functionar public care îndeplineste o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat ori de catre o persoana dintre cele prevazute în art. 160, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani, fara a se putea depasi pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea la savârsirea careia s-a instigat.

  Daca instigarea publica a avut ca urmare savârsirea infractiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevazuta de lege pentru acea infractiune.

  Purtarea în public a unei uniforme, embleme, insigne sau altor asemenea semne distinctive neautorizate, în scopurile aratate în alin. 1, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

  Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza laudarea în public a celor care au savârsit infractiuni sau a infractiunilor savârsite de acestia. ” Crezi ca scapi de asta ? Nu femeie, de asta nu scapi…si nici de pedeapsa lui Dumnezeu…! Poti sa dormi si sa mananci ???????? sper ca NU…de-acum inainte pana te duci la adevarata judecata.

 2. Hingheru spune

  e cel mai nenorocit articol de gen…bunicuta a dus copiii intr-un parc bucurestean , nu ia dus intr-o expeditie safarii, printre lei !!!IDIOTILOR !!!

 3. Laura spune

  Este o minciuna gogonata acest articol!!! Nu mai mintiti si manipulati aiurea lumea! RUSINE!

 4. Dana spune

  Hingherule, zilnic pun acatiste la biserica, sa se aleaga prafu’de toti copiii celor care au fost deacord cu eutanasierea animalelor si sa le dea Dumnezeu la TOTI aceeasi moarte ca a cateilor nevinovati .

 5. Nesmititiii spune

  Nesimtitii astia cu fetze de retardati apareau la Maruta si Abces Direct imediat dupa inmormantare bineinteles pe bani.
  Ce au pazit atatea ore???
  Dumnezeu va vede si va pedepseste, mintiti ca sa va luati bani pe procese contra statului, cereti milioane de euro?? Cainii nu au nici o vina, voi sunteti de vina imbecililor.Baba aia fuma si bea si nu avea nici o treaba.

 6. Miki spune

  Din prima clipa cand am vazut un film pe you tube in care doi ziaristi refac traseul pe care zice-se la strabatut copilul mi-am dat seama ca e ceva necurat la mijloc. Nici un copil din lume de 4 si de 6 ani nu ar fi putut strabate singur acel traseu . Deci concluzia era clara . Acea femeie a pierdut din ochi copiii mult mai mult timp decat a spus ( mintind ca sa-si acopere neglijenta inconstienta). Din moment ce s-a scurs un timp atat de indelungat , acelui copil gasit la o distanta de 1 KM de parc printre niste balarii, intr-o zona in care isi duc veacul boschetarii si unde niste psihopati isi antreneaza cainii de lupta , i se putea intampla ORICE .Dar bunica a preferat sa acuze pe cei ce nu se pot apara( maidanezii) ca sa-si acopere astfel vina, incurcand cercetarile si facand ca adevaratul vinovat sa umble acum bine mersi .Si colac peste pupaza in loc sa-si franga mainile si sa nu mai poata de remuscari, ea declara ca n-are nici o vina,se contrazice in declaratii si in final instiga la crima, instiga la omorarea unor animale nevinovate care deja sunt atat de chinuite , lipsite de hrana , de apa , de un adapost iarna si de o mangaiere . Aceasta femeie imi pare pur si simplu intruchiparea raului pe pamant.

 7. Caty spune

  Dana, sa iti dea dumnezeu aceiasi moarte ca a lui ionut. esti un nimic pe fata pamantului cand iti doresti asemenea lucruri. benzina si chibrit iti doresc.javra!

 8. andrei spune

  hingherule, esti mai prost ca-n poza ,desi nu te-am vazut veci, nici nu vreau . si daca se-ntampla din greseala , sa-ti fie poza de pe piatra funerara. din cauza alora ca tine suntem unde suntem, gunoi cretin nenorocit bulangiu si idiot ce esti

 9. andrei spune

  caty draga, de te vad din masina te pup cu capota, curva ordinara . sa mori si tu si betziva aia de bunica a lui Iòny, esti mai proasta ca hingheru din cate se vede . sa mori tu, curva. ca si de curve-i plin. maidanezii te omoara o data si gata, curvele de fiecare data, pe timp indelungat

 10. Sorin spune

  N-o mai dati ma cu blesteme,acatiste si D-zeu.Nu exista judecata divina,nu exista D-zeu si nu vine nimeni sa pedepseasca pe nimeni pentru ce a facut.Cainii au exact acelasi drept de a fi pe pamant ca si noi,doar ca noi,considerandu-ne specie evoluata,avem impresia ca trebuie sa omoram tot ce e in jurul nostru.La un moment dat,vom dezechilibra totul,vom declansa un dezastru care ne va termina ca specie,iar natura isi va relua cursul dupa ce va scapa de specia parazita numita oameni.E atat de simplu,nu avem nici un dar si nici un drept de la D-zeu,pentru ca nu exista.Aunci cand murim,ne mananca viermii si atat.

 11. bibi spune

  CASANDRA, nici eu nu ma puteam exprima mai bine. Sunt intru totul de acord cu tine. La scroafa asta ar trebui spuse toate astea direct in fata. Si la parintii aia, care AU AFLAT DE LA TELEVIZOR ca le-a murit copilul le-ar trebui o trezire la realitate. Habar nu aveau ce era cu copiii, dar ei stiu cum s-a petrecut totul! Si acum vin si instiga la crima. Un om care sufera ar stii ca mii de morti nu ii vor aduce copilul inapoi. Sa faca bine sa aiba mai multa grija de ala pe care il mai au. Iar pentru cei care considerati maidanezii THE ULTIMATE DANGER, v-as intreba: daca s-ar reyolva problema cainilor, v-ati lasa totusi copiii liberi prin parc, nesupravegheati? Oameni orbi si ignoranti. Numai pe voi va vedeti. Sunteti legati la ochi precum caii. Ca o gloata de prostime condusa de acelasi slogan.

 12. O tara de imbecili, fara pic de moralitate spune

  Este o minciuna sfruntata! NU consuma bere, bea vodka Polar. Si nu a fost copilul ucis de maidanezi, a fost violat si ucis de un caine de lupta. Asta in timp ce fratele lui filma faza, dupa scenariul bunicii, folosind camera de supraveghere. De asta mi-e mie sila…

 13. O tara de imbecili, fara pic de moralitate spune

  Oameni buni, am tot incercat, in ultimele zile, sa evit subiectul “Cainii Comunitari”. Dar nu ma mai pot abtine. Azi si ieri am citit unele articole si unele COMENTARII care m-au scos din sarite. Asa ca:

  Observ ca lumea este arhi-plina de naivi si de oameni cu un fel de val peste ochi. Din dorinta de a salva bietele animalute, cautati (poate instinctiv, poate fara sa va dati seama, nu stiu eu ce e in capetele voastre seci) tooooot felul de portite. Ba ca a fost omorat copilul ala de un om. Ba ca l-a omorat un caine de lupta. Ba ca a fost violat. Ba ca l-a violat si omorat un caine de lupta (la cata prostie e in capetele voastre, nu m-ar mira sa citesc si ipoteza asta). Si, in toate astea, demersul vostru este unul TOTAL IMORAL!

  Nu-i imoral sa sustii cauza maidanezilor. Nu. Imoral este sa o acuzi pe batrana aia pentru moartea copilului si sa comentezi tu legat de cat au plans sau nu au plans parintii. Apropo de plans, poate ca nu ati iesit vreodata din mediul vostru de tigani si de santieristi-de-mahala, ca sa vedeti ca unii oameni NU incearca sa faca spectacol si NU isi pun poalele in cap, doar ca sa vedeti voi ca ii doare pierderea copilului.

  Legat de faptul ca bunica aluia mic statea “la barfa cu alte babe”, ma voi da pe mine exemplu: bunica mea statea de vorba cu cetatenii in parc, timp in care, baiet fiind, exploram zona. Doar ca, pe atunci, nu existau atatea potai in oras. Uite ca sunt sanatos acum, m-au muscat si cainii, dar numai cand plecam singur, ceea ce ma duce cu gandul la o alta problema: ideea NU E SA PEDEPSIM CAINII, IDEEA E SA NU MAI EXISTE CAINI PE STRAZI! Ca sa putem sa ne lasam copiii sa se joace in pace. Apropo de copii, pe adulti cine ii protejeaza?

  Asa ca am doua vorbe de spus celor care promoveaza “rasturnarile de situatie” si ipotezele conspirative: NU SUNTETI MAI INTELIGENTI DECAT CORNELIU VADIM TUDOR!

  Pentru cei care o acuza pe bunica alora mici: sunteti niste imbecili lipsiti de moralitate.

  Pentru cei care pun la indoiala durerea parintilor: tigane, cand ai invatat sa scrii? Intre doua ridicari de fuste si un tavalit pe jos, spre admiratia semenilor, care asa iti vor intelege durerea?

 14. peggy spune

  Pooh ar trebui să fie rușine să se îmbete și neglija copiii lor, astfel încât și apoi dau vina pe câini săraci ai geben.pfui bețiv.

 15. Liviu spune

  Presa mananca … kk … NU e adevarat nimic din ce scrie aici ! NU poate fi ! RUSINE !!!

 16. Ei Sunt Criminali nu Cainii!!! spune

  Cum se poate asa ceva!!!vai femeia este este atata de proasta si tampita!Doamne iartama dar nu vede nimeni ce o facut femeia asta la noi in Romania!!!EA ESTE DE VINA!!!!! EA O PORNIT UN RAZBOI IN ROMANIA!!!dar EA ar trebui vanata nu cainii maidanezi! daca era Maicamea cu Fatamea si se intimpla asa ceva pai logic ea era de vina pai pe ea asi fi certat nici nas mai vrea sa aud de ea!!!!Ea lo Omorit pe Ionut nu Cainii!!!Doamne ajuta sa iasa adevarul ca ea ar trebui sa ajunga in puscarie!!!Si ar trebui sai fie rusine de tot ce o facut ea si toti cainii omoriti din cauza eai!!!RUSINE SATI FIE!!!!

 17. Hingheru spune

  !!!diotilor !!! manca-var cainii comunitari …cum l-a mancat pe Ionut ! Stiu ca voi femeile ,va plac comunitarii … sunt buni si de amanti…si nu spun nimanui, cat de stricate sunteti !!!sa aveti parte de mult sex cu cateiii ! 🙂

 18. moarte hingherilor spune

  Nu v-ar fi rusine! O baba ordinara si betiva pe deasupra a dus lumea pe un drum gresit! Mii de caini mor din cauza unei sclerozate si nespalatu asta de hingher ii tine parte! O familie jalnica asta sunt familia Anghel! A murit un biet copilas din cauza unei babe nenorocite! Singurul ghinion al copilului a fost ca s-a nascut un familia asta blestemata! Cainii nu au avut nici o vina ca acei copii au iesit in parc cu tampita asta care I-a neglijat! Distanta la care se aflau copiii fata de locul unde ordinara isi servea doza de bere este infiorator de mare! La puscarie cu ea pentru neglijenta si prafu sa se aleaga de ea ca a instigat la violenta si de toti nenorocitii care au mainile manjite cu sange de maidanezi! Ma rog la Dumnezeu sa faca dreptate pentru bietele suflete nevinovate inclusive pentru bietul copil a carui imagine au tarat-o in acesy scandal pentru bani atat familia cat si hingherii astia nenorociti care fac bani din masacru! Moarte hingherilorrrrr! Soarta maidanezilor sa o aveti!

 19. moarte hingherilor spune

  nici noi nu spunem cate penisuri ti-ai luat in cur hingherule si cat de bulangiu esti stai linistit;) macar-ai din toate stricatele:))))

 20. i.s. spune

  Sa te faca pe tine sapun draga bunicuta. Cu tot cu berea ta la cutie in mana si tigara in gura

 21. Hingheru spune

  `moartea hingherilor`,FRAIERE,tu esti chiar moartea mati,si a copiilor tai…pe tine nu te eutanasiem …te vom castraaa !!!si te vom tine intr-un adapost pentru maidanezi,ca tine…si dupa 14 zile iti dam muieeee!

 22. moarte hingherilor spune

  sa ii dam noi toti lu mata ca poate nu mai face un nenorocit prafu sa se aleaga de tine si de tot familionu tau daca esti hingher! criminalul dracului! sa iti moara copiii cum omorati voi caini!

 23. ionela spune

  Conversaţia a început joi

  19/09/2013 00:16
  Ghircus Ionela
  Va rugam ajutor:
  PROPUNERE PENTRU INCURAJAREA ADOPTIEI UNUI CAINE COMUNITAR
  Speram sa convingem cateva persoane vedete publice – mai multe de fapt – foarte indragite de marele public sa adopte cate un caine maidanez si sa se faca mici clipuri si sa se dea la TV si pe internet si la radio in care sa prezinte bucuria de a fi adoptat si alte avantaje pentru sanatate si psihic in favoarea adoptiei sa dea exemplu oamenilor de rand.
  BENEFICII MAJORE ALE COMPANIEI UNUI CAINE:
  Te iubesc neconditionat
  Iti imbunatatesc starea de spirit prin dragalasenia lor deosebita
  Te incurajeaza sa faci miscare prin faptul ca ii plimbi si sunt mereu jucausi
  circulatie a sangelui imbunatatita prin scăderea presiunii arteriale și diminuarea anxietății cauzată de stres.
  Animalele de companie au un rol important în educația copiilor
  viața cu un animal de companie duce la întărirea sistemului imunitar
  Pentru persoanele vârstnice, reprezintă un substitut pentru copiii plecați de acasă și un indicator al sănătății fizice și mentale
  Stapanii de animale sunt mult mai extrovertiti, mai sociabili, mai in forma, mai increzatori in sine si lipsiti de temeri in comparatie cu celelalte persoane
  Un câine ingrijit e un adevărat magnet pentru domnișoare
  Amelioreaza durerea cronica, reduc anxietatea si colesterolul
  Previn atacul cerebral si infarctul
  Foarte utile pentru persoanele depresive prin cresterea serotoninei si prin responsabilizare
  Un mod de imbunatatire a vietii sociale si de a face noi cunostinte.
  Un prieten care sa nu te dezamageasca niciodata, care sa aiba mereu grija de tine si de casa ta
  A mangaia un caine echivaleaza cu a urma un intreg tratament
  Programul de adopții din bazele ASPA:
  Luni / Miercuri / Vineri 09:00 – 15:00
  ASPA Pallady Drumul Lunca Jariștei, Sector 3, București
  ASPA Mihăilești Strada Complexului, Mihăilești, Giurgiu
  AR TREBUI SA AIBA PROGRAM IN FIECARE ZI, NU DOAR 3 ZILE PE SAPTAMANA

 24. Hachiko spune

  Citesc toate comentariile, si ma amuza la maxim gramatica unora, sau mai bine zis lipsa celor 7 ani de acasa. Unde ati fost? Ati fost plecati, CU CAPU! :))
  Si uite asa, din cauza MANIPULARII IN MASA A STIRILOR, LUMEA SE DUCE DRACULUI! Faza asta, cu dracul ala impielitat de copchil, care a plecat de nebun de langa “Mam’Mare”, a dat peste cap O LUME INTREAGA, nu zic numai de tara, ci INTREGUL CONTINENT e messed up. :))
  Acest lucru este sa mascheze sau sa ia atentia de la cealalta actiune “ingenioasa” a statului roman si anume “Rosia Montana”. Dar nu vreau sa discut politica, doar sa mentionez : CAT DE CRETINI POT FI UNII OAMENI INCAT SA DEA CURS UNOR INSTIGARI LA CRIMA! CREDETI CA MAI SUNTEM OCROTITI DE DUMNEZEU? ASTA E IADUL IN ROMANIA, S-AU DUS VREMURILE CRESTINE, ACUM DRACUL A PUS STAPANIRE PE TOTI! SI SE VEDE,(mentionez NU CRED IN DUMNEZEU, dar ceva acolo sus tot ne va judeca intr-o buna zi); se vede, NE-AM PIERDUT MINTILE SA NE LASAM MANIPULATI DE TOTI, SA FIM ORBITI DE PROSTIE SI DE IMORALITATE! VORBITI DE FAPTE BUNE SI DE CHESTIUNI GEN, DACA AM AVEA COPIII AM FACE LA FEL, SA CEREM UCIDEREA IN MASA A CAINILOR VAGABONZI……GRESIT!!!!! NUMAI UN HANDICAPAT, RETARD, IDIOT, (si nu stiu, alte epitete de genul acesta) AR CERE ASASINAREA UNOR BIETE SUFLETE NEVINOVATE! CE PARINTE INTREG LA CAP ISI LASA PLODUL NESUPRAVEGHEAT?!

 25. antigica spune

  pt. o tara de imbecili …
  Daca parintii si bunca sunt asa de indureati, de ce stau toata ziua pe canalele tv sa ii vada toata tara instigand la omorarea cainlor? Da, avem dreptul sa ii judecam pentru ca ne invadeaza nepoftiti ecranele tv (am incercat si eu sa evit subiectul dar numia peste nesimtitii astia de parinti si sustinatorii lor dadeam)! Sunt nesimtiti pentru ca incearca sa jumuleasca statul de bani (adica banii mei, din impozitele paltite de mine) profitand de tragedia copilul lor (da, tragedia lui Ionut nu a parintilor lui profitori, tragedia copilului cu astfel de parinti si bunica!).
  Nu cred ca bunica ta te lasa nesupravegheat chiar cand aveai 4 ani si in grija uni copil de 6 ani! Si pe vremea aia existau tot atat de multi maidanezi pe strazi, existau si atunci pedofili etc. Ai avut noroc, ca majoritatea copiilor care au ajuns adulti! Se face caz de tragedia lui Ionut de parca asta ar fi regula, nu exceptia!

 26. Boca Costin spune

  O baba iresponsabila, idioata, betiva,a creat o isterie in toata tara. Populatia o fost impartita in sustinatorii eutanasierii (alti idiotic) si cei ce se opun eutanasierii, strangerea lor in adaposturi si sterilizarea lor. Dovada idioteniei ei s-a manifestat si in modul cum si-a crescut propriu lor copil. Acesta, in loc sa-si planga amarul suferit umbla prin televiziuni si pe la mitinguri, victimizandu-se, in goana dupa bani, dupa multi bani. Asta nu este tot o dovada a nesimtirii acestor asa zisi parinti? Rusine lor. Daca eu I-as intalni pe i-as intalni pe strada I-as huidui.
  Si televiziunile, in goana lor dupa sensational, in goana lor dupa audienta, au mediatizat prea mult pe acesti idioti

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata