Breaking news

Ştefan Fileaţă, reținut de procurori pentru că a agresat o femeie la Nana

loading...

Ştefan Fileaţă, liderul PDL Curcani, care miercuri a trântit-o la pământ pe Gherghina Ciulei, în comuna nana, ca să o împiedice să ajungă la Elena Udrea, a fost reținut pentru 24 de ore de către procurori.

stefan fileata - gherghina ciuleiGorila Elenei Udrea care a trântit la pământ o femeie de 62 de ani din comuna Nana, a fost arestat pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de vineri să fie dus la instanță cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa a fost înregistrat un dosar având ca obiect împrejurările în care s-a produs incidentul petrecut în parcul din localitatea Nana, judeţul Călăraşi, în ziua de 7 mai a.c., constând în agresarea unei persoane de sex feminin în vârstă de 62 ani. Cu privire la acest incident, în aceeaşi zi, s-a sesizat din oficiu Poliţia Rurală Curcani, judeţul Călăraşi. În cursul zilei de astăzi a fost începută urmărirea penală cu privire la săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 193 şi 371 Cod penal. În urma agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni, controlul de specialitate stabilind că aceasta prezintă contuzii la nivelul braţelor şi şoldului”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului General.

Femeia a povestit joi seară la Sinteza Zilei, la Antena 3, cum a fost trântită la pământ în momentul în care încerca să se apropie de Elena Udrea. Gherghina Ciulei ar fi dorit să o întrebe pe Elena Udrea ce caută la Nana „ca să ia pământ” şi să se plângă de modul în care s-a făcut restituirea terenurilor în comună.

Ştefan Fileaţă este un fost boxeor, recidivist care se afla sub control judiciar. În data de 12.03.2014, Ştefan Fileaţă a fost pus în libertate sub control judiciar de către Judecătoria Târgu Jiu, într-un dosar în care a fost arestat alături de membrii unei reţele de furt de fier vechi.

Elena Udrea și PMP, s-au dezis de Ștefan Fileață precizând că nu face parte din partid și că nu au nicio legătură cu incidentul, acuzând Antena 3 de manipulare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata