Breaking news

Stâlpi de electricitate și copaci culcaţi de vijelie la Timişoara

loading...

O furtună puternică s-a abătut azi-noapte asupra municipiului Timișoara lăsând prăpăd în urmă. Stâlpi de electricitate, copaci de zeci de ani au fost culcaţi la pămînt sau peste maşinile parcate în apropierea lor.

tmFurtuna a făcut ravagii în Timişoara. Descărcările electrice au durat mai mult de doua ore, iar rafalele puternice au pus la pământ tot ce au găsit, în jurul orei 2,00. Mai multe maşini şi-au găsit sfârşitul peste noapte, după ce copaci sau stâlpi de înaltă tensiune s-au prăbuşit peste ele.

Trei maşini parcate pe străzile Rusu Şirianu, Stuparilor şi Orhei au fost distruse de pomii care nu au mai putut rezista vântului. De dimineaţă, alt copac a căzut pe strada Dinu Lippati.

Acesta s-a prăbuşit peste două maşini care aparţineau aceleiaşi familii. Culmea ironiei, povestesc proprietarii, toată noaptea au fosta tenţi la maşini, să nu li se întâmple ceva, iar copacul, care a rezsitat eroic doar aparetn vijeliei, s-a prăbuşit dis de dimineaţă.

Pe bulevardul Vasile Parvan, un copac a căzut peste firele de electricitate şi, ca într-un domino, a culcat la pământ unul dintre stâlpii de iluminat stradal.

Alţi copaci au căzut pe carosabil pe strada Circumvalaţiunii şi pe drumul dintre satul Grabaţ şi oraşul Jimbolia. Potrivit meteorologilor vara aceasta va fi caniculară şi cu furtuni, următoarea fiind prognozată chiar miercuri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata