Breaking news

SRI l-a ”prins” pe ucigașului asistentei din Focșani

loading...

Serviciul Român de Informații s-a implicat în identificarea și prinderea ucigațului asistentie din Focșani, venind în ajutorul procurorilor vrânceni.

461px-Sigla_SRI.svgMagistraţii vrânceni au admis propunerea procurorilor de arestare pentru 29 de zile a lui Valentin Ştefan, asasinul asistentei Silvia Chirilă, acesta fiind arestat preventiv pentru 29 de zile, transmite Agerpres. Tânărul a precizat în faţa anchetatorilor că nu vrea să facă recurs.  Identificarea şi prinderea asasinului a fost posibilă cu ajutorul unui martor a cărui identitate nu a fost dezvăluită dar şi al Serviciului Român de Informaţii. ‘Un rol foarte important în indentificarea lui Valentin Ştefan l-a avut Serviciul Român de Informaţii, care ne-a ajutat şi a interceptat convorbirile telefonice’, a afirmat prim procurorul Ion Lefter.
Asasinul asistentei a mai fost condamnat în 7 dosare penale pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt şi violare de domiciliu, fiind eliberat pe 19 ianuarie. Tânărul şi-a recunoscut fapta în faţa judecătorilor precizând că a mers la cabinetul medical stomatologic pentru un consult. Aici i s-a părut că preţurile cresc de la o zi la alta şi a luat decizia de a o ucide pe asistentă

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata