Breaking news

Sportiv făcut polițist, traficant de heroină

loading...

Un poliţist de la Secţia 3 a fost reţinut de DIICOT pentru trafic de heroină. Potrivit anchetatorilor, acesta face parte dintr-o reţea de trafic de droguri de mare risc ce acţiona în Sectorul 1 al Capitalei, transmite Realitatea TV.

catusePoliţistul traficant,  a fost încadrat în 1998 şi a făcut parte din Cludul Dinamo Bucureşti, secţia de polo. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, la 1 iunie 2009, prin reorganizarea Clubului Dinamo, mai multe cadre au fost transferate în zona operativă, inclusiv la Poliţia Capitalei. Este şi cazul agentului, transferat la Poliţia Capitalei. În aprilie 2010, Poliţia Capitalei a dispus cercetarea prealabilă pentru neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

“Vorbim despre un poloist cu grad profesional de poliţist care, în 2007, a luat nişte bunuri dintr-un supermarket şi s-a certat cu agenţii de pază. A primit o condamnare cu suspendare, iar şeful său de la Dinamo de atunci a decis că poate fi menţinut în activitate, după care noi l-am primit ca luptător. Nu putem interveni pe o faptă care s-a comis anterior şi care nu are legătură cu Poliţia Capitalei”, a explicat Ciocan.

loading...
2 Comentarii
  1. o cunostiinta :-) spune

    seful lui de la dinamo e acelasi care este si acum si …tot el va fi si cand vor descoperii astia vreo piramida la bazinul dinamo…..Raducanu Liviu …care tine in brate toate hahalerele care ii convin si il pupa in cur……altii muncesc ani de zile sa prinda echipa mare si nu au loc de un drogat ca asta….ia intrebati pe acolo pe la federatie sa vedeti cum sta treaba 🙂

  2. un prieten bun.....de tot spune

    astia ar trebuii arestati impreuna cu antrenorii lor care i-au promovat in functii si cu toata conducerea de incompetenti si retardati care i-au tinut in brate ani de zile si i-au protejat . ….tot sunt ca fratii ar trebuii sa-si manance r——-i……ia uite ce de bani aveau,bravo lor baieti destepti,daca au mancat guma orbit ……ar fi trebuit sa mai dea si la altii ca poate ii ajuta Dumnezeu…… Burvil (bogdan) este un fel de Canuta om sucit…..n-a dat niciodata dovada de prea mare inteligenta :-))) el e asa ca un super erou in viata de zi cu zi.bine ca vine vara cel putin…..plec la mare :-))) le trimit o vedere…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata