Breaking news

Soțul ministrului Carmen Dan, găsit mort în locuinţa sa din Videle

loading...

Soțul ministrului Carmen Dan a încetat din viaţă la vârsta de 57 de ani. Potrivit IJP Teleorman, Corneliu Daniel Dan a fost găsit mort în propria casă din localitatea Videle.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost deschis un dosar de moarte suspectă în cazul unui bărbat de 57 de ani, găsit fără viaţă, marţi, în locuinţa sa din Videle.

Este o moarte suspectă la Videle. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Nu prezenta urme de violenţă la nivelul corpului. Este vorba despre o sesizare directă, făcută marţi de vecinii din blocul respectiv, care au anunţat faptul că nu l-au mai văzut de o vreme pe bărbatul de 57 de ani. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Teodora Dragole.

Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit ultimei declaraţii de avere a ministrului, Corneliu Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până la data de 31.05.2017, având un salariu anual de 60.000 de lei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata