Breaking news

Sorin Frunzăverde vrea suspendarea lui Traian Băsescu

loading...

Sorin Frunzăverde solicită USL începerea procedurilor de suspendare din funcția de Președinte al României, a lui Traian Băsescu.

basescu si frunzaverdeVicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde a declarat luni seară la emisiunea ”La ordinea zilei” de la Antena 3, că nu se mai poate coabita cu Băsescu încă un an și jumătate și că acesta afectează imaginea României.

Vicepreședintele PNL a spus că Băsescu a redevenit arogant și îi afectează în primul rând imaginea premierului Victor Ponta.

Cred că acest demers ar trebui început. Băsescu a redevenit arogant, după suspendarea din vară. Nu se mai poate coabita cu el încă un an și jumătate, mai ales că începem un nou exercițiu bugetar european în 2014”, a spus Sorin Frunzăverde.

Întrebat de Dana Grecu când și cui va propune suspendarea lui Băsescu, Frunzăverde a spus: voi discuta mâine cu președintele Crin Antonescu și despre calendarul estival rămâne să se stabilească în interiorul PNL.

Cât privește motivele de inițiere a suspendării, vicepreședintele PNL a spus că „există suficiente„ și că: faptul că se amestecă atât de profund în treburile guvernului, e de ajuns pentru suspendare.

Reacția lui Sorin Frunzăverde vine ca urmare a declarațiilor de azi ale lui Băsescu care nu îl dorește pe liberalul Ovidiu Silaghi la Transporturi și a atacului dur la adresa Guvernului Ponta.

”Cred că e nepoportună desemnarea unui ministru care nu a fost implicat în niciun fel în procesul de privatizare al CFR. E o companie mare. Compania a fost şi în atenţia CSAT. CSAT se ocupă doar de problemele de securitate naţională. CSAT a solicitat un investitor strategic. Toţi ştim aprecierile extraordionare pentru Fenechiu de la premier despre modul cum s-a produs privatizarea CFR Marfă. Cred că dată fiind conjunctura de la Transporturi, singura soluţie e ca ministru inerimar al Transporturilor să rămână în funcţie până la semnarea contractului. Ponta trebuie să îşi asume răspunderea politică în continuare. Nu aş vrea să îl aud pe Ponta să spună că “a fost Silaghi, nu eu”. Aş vrea să îl ajut să rămână consecvent”, a spus Băsescu.

Este pentru a doua oară când Sorin Frunzăverde propune în acest an suspendarea lui Traian Băsescu.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Macar daca l-ar asculta cineva …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata