Breaking news

Soprana Amelia Antoniu internată de urgență la spital

loading...

Solista Teatrului Naţional de Operetă, Amelia Antoniu, a fost din nou internată, azi-dimineaţă, la ora 10.00, la Spitalul clinic de boli infecţioase „Dr. Victor Babeş” din Capitală.

ameliantoniuÎn urmă cu doar 5 zile, Amelia fusese externată din cadrul Spitalului Universitar București. Vineri dimineața, soprana a ajuns în stare gravă la Victor Babeș prezentând febră mare şi cu dureri la nivelul rinichilor şi plămânilor. “Amelia se simte rău de ieri şi am chemat medicii acasă care i-au făcut o serie de analize. Starea ei nu s-a ameliorat aşa că astăzi am venit la spital şi în urmă cu jumătate de oră  a fost internată. I s-a luat iar sînge şi fluide pentru analize şi acum se află la ecografie. Încearcă să se descopere exact ce are. Nu înţelegem de ce este atât de greu să se descopere o infecţie bacteriană., a spus Paula Antoniu mama Ameliei, care se află cu fiica ei în spital.

Starea generală a Ameliei Antoniu este bună şi a fost internată pentru reevaluare, familia ei susţinând că a avut febră mare în noaptea de joi spre vineri, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului “Victor Babeş” din Capitală, Simin Florescu.

Familia Ameliei Antoniu este revoltată deoarece în urma analizelor făcute acesteia la Institutul Matei Balş când a fost internată în spital a reieşit că femeia nu avea nicio infecţie în corp. Amelia Antoniu a fost externată luni din Spitalul Universitar după ce medicii au decis că este în afara oricărui pericol.

Prim solista Teatrului de Operetă şi o altă femeie, Alice Preda, în vârstă de 35 de ani, au fost transferate în stare foarte gravă de la Spitalul CF2 la Spitalul Universitar pe 21 aprilie, unde au fost internate la Terapie Intensivă.  Comisia de evaluare a Ministerului Sănătăţii a stabilit că afecţiunile actuale ale celor două paciente de la Spitalul CF2 sunt cauzate de asistenţa medicală acordată în această unitate medicală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata