Breaking news

Sondaj exploziv pentru Primăria Craiova. Iată cine are cele mai mari șanse să devină primar la Craiova

loading...

Dezinteres total din partea craiovenilor pentru alegerile din 11 iunie 2017 când se va vota noul primar al municipiului Craiova. Potrivit sondajului de opinie realizat în 3 iunie 2017, la comanda exclusivNEWS.ro, 34% dintre craioveni nu știu cu cine vor vota pe 11 iunie, iar 29% dintre respondenți au spus că nu merg la vot. 

sorin preda nica campanieÎn ciuda absenteismului preconizat pentru votul din 11 iunie de la Craiova, alegerile locale ar putea produce o mare surpriză în rezultatul final.

34% dintre participații la sondaj au spus că sunt indeciși cu privire la cel pe care-l vor vota pe 11 iunie 2017 să le devină primar.

După primele șapte zile de campanie, surpriza vine din partea lui Sorin Preda Nica, candidatul Partidului Noua Românie.

Sorin Preda Nica este candidatul cu cea mai spectaculoasă creștere dintre cei opt pretendenți la fotoliul de primar al Craiovei.

Sondajul de opinie realizat la comanda exclusivNEWS.ro îl plasează pe locul trei la intenție de vot, la mică distanță de candidatul ALDE și PSD.

Dacă trendul se menține ascendent și în a doua săptămână de campanie, pe 11 iunie s-ar putea produce o mare surpriză la Craiova iar candidatul PNR, Sorin Preda Nica să câștige funcția de primar al orașului.

Iată cum vor vota craiovenii pe 11 iunie 2017, potrivit datelor furnizate de sondajul exclusivNEWS.ro realizat pe 3 iunie 2017:

Mihail Genoiu – PSD – 12%

Anișoara Stănculescu – ALDE – 9%

Sorin Preda Nica – PNR – 6%

Mario Ovidiu Oprea – PNL -3%

Lucian Bernard Săuleanu – independent – 3%

Adrian Prisnel – USR – 3%

Dumitru Călina – PMP – 1%

Emil Mladin – independent – 0,1%

INDECIS – 34%

NU VOTEZ – 29%

Sondajul realizat la comanda exclusivNEWS.ro în data de 3 iunie 2017 s-a desfășurat pe un eșantion reprezentativ de 140 de persoane domiciliate în municipiul Craiova cu vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani. Sondajul are o marjă de eroare de +/- 2%.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Mica diferenta pe dracu … jegul pesedist are DUBLU fata de omu vostru ! Trist dar adevarat. IESE CINE TREBUIE SA IASA !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata