Breaking news

Sofia Anais, nepoata lui Băsescu, botezată de 12 preoți și trei nași la Biserica Sf. Spiridon din București

loading...

Traian Băsescu și-a botezat sâmbătă nepoata, la aceeași biserică unde Elena Băsescu s-a cununat. Sofia Anais a primit botezul la biserica Sfântul Spiridon cel Nou, din Bucureşti.

botezul nepoatei lui basescuUn sobor de 12 preoți au oficiat slujba de botez pentru nepoata Președintelui României. Sofia Anais a avut trei nași de botez: primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă și medicii Monica şi Cătălin Cârstoiu.

La slujba de botez au fost prezenți și: Traian și Maria Băsescu, Ioana Băsescu, Elena Udrea, Mircea Băsescu, Prințesa Lia, cât și părinții Sofiei Anais, Elena Băsescu și Bogdan Ionesc.

Botezul prezidenţial a avut loc la Biserica Sf. Spiridon cel Nou, din Bucureşti, acolo unde s-au şi cununat religios Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu.

Nu am emoţii, de ce să am emoţii. Nu vedeţi ce împăunat sunt!?”, a spus Băsescu jurnaliștilor aflați în fața bisericii.

Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului a precizat că Sofia, nepoata preşedintelui Băsescu, este “prima finuţă” pe care el o are în România şi că aceasta este un copil liniştit, drăgălaş: Îmi doresc să fie sănătoasă, să crească mare şi frumoasă, să asculte de părinţi, să reuşească în toate.

Acesta a spus că are drept cadou pentru micuţă o ie și o biblie.

În timp ce Monica şi Cătălin Cârstoiu i-au oferit cadou un costum popular muscelean, cusut într-o casă ţărănească din Muscel, alături de o Biblie.

Întrebat ce urare au pentru micuţa care urmează să fie botezată, Cătălin Cârstoiu a spus: Toate ursitoarele bune să fie asupra ei şi să aibă parte numai de împliniri. Sper să se facă doctoriţă.

Monica Cârstoiu, soţia medicului ortoped Cătălin Cârstoiu, directorul Spitalului Universitar din Capitală, a asistat-o la naştere pe fiica preşedintelui. Traian Băsescu şi soţia sa sunt naşii de cununie ai cuplului Cârstoiu.

Sâmbătă seară va avea loc doar o petrecere restrânsă, în familie, la Vila Lac, deoarece este postul Crăciunului, urmând ca petrecerea de botez să fie în 18 ianuarie.

Primul copil al Elenei Băsescu şi, în acelasi timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume în ziua în care mama a împlinit un an de la căsătorie.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în 1 septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, care a fost suspendat două luni în vara anului trecut.

Băsescu nu a scăpat de huiduieli nici în ziua botezului nepoatei. Una dintre persoanele care se afla printre curioşi şi care l-a huiduit pe preşedintele României atunci când acesta a sosit la biserică.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata