Breaking news

Huligansim marca Becali. Șofer a fost amenințat cu moartea, chiar în fața poliției, de nepotul lui Gigi Becali

loading...

Vasile Geambazi, nepot al lui Gigi Becali şi acţionar la clubul Steaua, l-a amenințat cu moartea, duminică seară, pe un șofer, chiar în fața sediului Secției 13 Poliție din Capitală, după ce l-a şicanat în trafic pe autostrada A2.

nepotul lui becaliVasile Geambazi, aflat la volanul unui autoturism Maybach, şi Iulian Lambru, care conducea o maşină Bentley, s-au şicanat în trafic cu şoferul unui Volkswagen Golf, care se întorcea la Bucureşti împreună cu familia. După ce a intrat în Bucureşti, şoferul autoturismului Volkswagen a oprit în faţa Secţiei 13 Poliţie.

Marius Simionescu, șoferul amenințat cu moartea de nepotul lui Becali, a povestit la Realitatea TV incidentul din trafic, de duminică seară de pe Autostrada A 2.

Traficul era foarte aglomerat. Mă aflam pe banda 2 pe A2 aproape de Bucureşti, aveam 130 km. Din spate a venit un Maybach cu o viteză mare, alterna faza lungă cu cea scurtă. Îmi dădea flashuri, am încercat să mă bag pe banda 1 şi nu am reuşit. în cele din urma am reusit să intru pe banda 1. Maybach-ul m-a blocat. Traficul a fost blocat. A venit şi un Bentley din stânga, cu număr de Germania. Au încercat să mă blocheze forţat, am reuşit să trec de aceştia şi în cele din urmă am reuşit să ajungem la secţia 13 de poliţie. Acolo, cei doi şoferi au oprit şi au început să dea cu pumni şi picioare în maşină şi mă amenţau că mă omoară. Din păcate se fac mari presiuni şi mi-e teamă să depun o plângere. Urmează să mă prezint cu un avocat”, a povestit Marius Simionescu.

Marius Simionescu, șoferul amenințat cu moartea, a aflat abia la secţie că cel care l-a șicanat și amenințat, este nepotul lui Gigi Becali.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata