Breaking news

ȘOCANT | O fetiță de 13 ani și-a reclamat tatăl la poliție pentru că o viola

loading...

Județul Vaslui pare să devină patria violurilor șocante din România. O fetiță de 13 ani a sunat la 112 și a reclamat faptul că de câteva luni de zile este violată de propriul tată. Minora a amenințat că se sinucide dacă poliția nu vine să o salveze din mâinile tatălui violator.

viol tanaraÎncă din aprilie, fetița i-a spus mamei sale, aflate la muncă în Italia, că tatăl vitreg a încercat să o violeze. Mama copilei a venit de urgență în țară, a dus-o la medicul legist. Pentru că legistul a constatat că nu fusese violată, mama a crezut că fata minte și a decis să o lase tot în grija tatălui vitreg.

Acesta şi-a dus până la capăt planul bolnav şi a ameninţat-o pe fată că o va omorî dacă spune cuiva ce i se întâmplă.

Însă după ce a plecat din nou la muncă în Italia, bărbatul a violat-o pe minoră, de față cu o fetiță de nouă ani.

Pentru că nu mai suporta violurile repetate ale tatălui vitreg, fetița a sunat la 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei, după ce a povestit unei vecine ce i se întâmpla.

Sâmbătă dimineaţa fetița a sunat la 112 şi a cerut plângând autorităţilor să o scoată din mâinile tatălui care o abuza sexual. Fetița le-a povestit poliţiştilor că a încercat să cumpere medicamente pentru a-şi provoca o stare de rău, dar a fost refuzată pentru că era minoră.

Fata se gândea că în urma unei tentative de sinucidere va fi dusă la spital unde le va putea spune medicilor prin ce trece, iar aceştia o vor salva.

Fetița a fost luată de polițiști și a fost supusă unei noi expertize medico-legale, care a demonstrat că minora prezintă urme mai vechi de deflorare.

Fata şi verişoara sa au fost preluate de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, care au şi declanşat o anchetă în acest caz.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din localitatea Hălăreşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în baza unui mandat emis de Judecătoria Bârlad.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata