Breaking news

Șocant. Ionuț Anghel ar fi fost ucis de câinii de luptă ai patronului de restaurant din Parcul Tei

loading...

Ipoteza cu câinii de luptă care l-ar fi ucis pe Ionuț Anghel, la marginea parcului Tei din București, prinde din ce în ce mai mult contur. 

ionut anghel caineUn martor a declarat presei, sub protecția anonimatului, că mai mulți câini de luptă ce aparțin patronului unui restaurant din Parcul Tei, ar fi cel care i-a luat viața lui Ionuț Anghel.

Martorul secret ce lucrează în zona Parcului Tei, a povestit jurnaliştilor de la Antena 1 că Ionuţ a fost atacat de nişte câini cu stăpân, antrenați să ucidă.

Câinii aparţin patronului restaurantultui din parcul Tei. Ionuț nu ar fi fost primul copil muşcat de câini în locul respectiv. În urmă cu trei săptămâni, câinii ucigași ar mai fi mușcat alți doi copii în preajma parcului.

Patronul firmei de pază de acolo, azi, pe la 13.00, a dat dispoziţiile astea: dacă vreun paznic dă vreo declaraţie sau spune ceva e dat afară, dacă îşi dă numărul de telefon presei sau oricui altcuiva, sunt daţi afară. Nu au voie să vorbească absolut deloc. Spartura din gard e acolo din martie, până acum nu s-a făcut nimic. Putea să se întâmple cu alt copil tragedia asta. Acolo, în urmă cu trei săptămâni, din curtea restaurantului din parc, au ieşit doi câini de luptă, au urmărit doi copii pe care i-au muşcat, i-au urmărit pe terenul de joacă. Sunt ai patronului de la restaurant, ospătarii de acolo au făcut câinii pierduţi. Camera de la terenul de fotbal nu mai este de atunci. Sunt doar şase camere video din 42, câte ar trebui să fie în mod normal”, a mărturisit martorul secret pentru Antena 1.

Martorul secret mai spune faptul că bunica i-a pierdut din ochi pe copii cu mult timp înainte ca aceștia să dispară din parc.

Pe 2 septembrie 2013, Ionuț și Andrei, împreună cu bunica lor, au mers în Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei, la plimbare. Bunica i-a scăpat din ochi, și la două ore de la sosirea în parc, Andrei este adus în parc de un bărbat, iar copilul îi spune bunicii că fratele lui, Ionuț, a fost omorât de câini.

Procurorii au cerut imaginile din parc surprinse de camerele video abia după ce acestea au apărut în presă.

Culmea coincidenței, la locul tragediei, unde a fost ucis Ionuț, reporterii ziarului Click au găsit un pitbull mort, un câine de luptă.

Kiki Bărbuceanu, medic veterinar și coordonatorul Vier Pfoten, sosit la faţa locului a declarat pentru Click, că animalul e decedat de aproximativ trei săptămâni, exact perioada în care a pierit şi Ionuț Anghel.

Culmea culmilor, managerul restaurantului incriminat recunoaște că au avut câini, dar că aceștia au fost otrăviți, în urmă cu …4-5 luni…

Am avut doi câni, dar au fost otrăviţi. Nu este adevărat că animalele noastre l-au omorât pe copil” a declarat pentru Click, Mirela Matruşu, managerul restaurantului din Parcul Tei.

loading...
1 Comentariu
  1. Doina spune

    Acum 3 ani imi plimbam nepotul in acest parc, iar cainii ciobanesti uriasi ai acestui domn erau fiorosi, au omotat fara sa clipeasca o pisica….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata