Breaking news

ȘOCANT | Două tinere, băgate cu forța în mașina poliției de doi agenți din Vâlcea – VIDEO

loading...

Scandal uriaș la Râmnicu Vâlcea unde doi agenți de poliție au bruscat și băgat cu forța, în mașină, două tinere, pe motiv că acestea le-au adresat injurii. După scandalul din stradă, tinerele au fost duse la secția de poliție și amendate cu 1000 de lei, iar polițiștii au scăpat basma curată.

fete bruscate de politie la valceaJoi la prânz, în mijlocul orașului Râmnic Vâlcea, doi polițiști au luat cu forța, două tinere, de pe stradă ca să le bage în mașina poliției, și chiar au vrut să le încătușeze pentru simplul fapt că acestea i-ar fi înjurat.

Tinerele susțin că au înjurat în momentul în care mașina poliției a pornit sirena în momentul în care s-au apropiat de ele pe stradă. Fetele susțin că nu au adresat injurii în mod direct polițiștilor, ci situației de fapt, întrucât s-au speriat de zgomotul produs brusc de sirena poliției.

Polițiștii aveau geamul deschis la mașină și le-au auzit pe fete când le-au adresat injurii, și au luat foc. Agenții de poliție au tăbărât pe fete și le-au bruscat, îmbrâncit, târât pe jos și împins cu forța în mașină.

Toată scena a fost filmată de una din victime, dar și de alți martori care au sărit în ajutorul fetelor, dar polițiștii păreau de-a dreptul turbați.

Polițiștii urlau la cele două fete și le cereau să se legitimeze, deși ei nu s-au legitimat în prealabil așa cum prevede legea.

Când au văzut că fetele nu vor să intre de bună voie în mașina poliției, le-au împins cu forța pe bancheta din spate și le-au amenințat că le pun cătușe.

“Urcati în maşină! Deci, dacă nu urcaţi vă încătuşez. Urcaţi în maşină”,  urlau poliţiştii la cele două fete.

După care, odată ajunse pe bancheta din spate, fetele au fost flancate de cei doi polițiști, deși în mod normal, pe banchetă au voie doar 3 persoane.

În mașină, fetele au vrut să sune la 112 și să ceară ajutorul, culmea …tot poliției. Însă unul din polițiști s-a luptat cu tânăra împiedicând-o să sune la 112, prin încercarea de a-i lua telefonul din mână.

În loc de anchetă și sancționare a celor doi agenți de poliție, șeful Poliției municipale susține că fetele erau bete și că una din ele l-a mușcat de mână pe un polițist

“Ştiu despre incident. Mie mi se pare că tinerele tinerele erau într-o stare nepotrivită cu situaţia de fapt. Ele au adresat injurii poliţiştilor, în timp ce aceştia se deplasau cu maşina. Poliţiştii le-au cerut să se legitimeze, nu au făcut-o şi au fost conduse la sediu. Şi acolo, femeile au continut să înjure oamenii legii. Mai mult, unul dintre poliţişti a fost muşcat de mână. Ce să vă spun? Aceste tinere s-au comportat într-un fel în care nici bărbaţii nus e comportă. Ele au fosta mendate la Legea 61 pentru tulburarea liniştii publice, adresare de injurii şi refuzul de a se legitima”, a declarat şeful Poliţiei Municipale, Florian Marin.

 

După ce au fost bruscate, agresate și băgate cu forța în mașină, cele două tinere au fost duse la secția de poliție și amendate fiecare cu câte 1000 de lei pe motiv că au adresat injurii organelor de poliție.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata