Breaking news

Site-ul Guvernului României nu conține nicio informație despre tragedia produsă în Muntenegru

loading...

La mai bine de 24 de ore de la producerea tragediei românești în Muntenegru, site-ul Guvernului României nu conține niciun fel de informații despre acest incident.

guvernul romanieiAngajații Guvernului României care se ocupă de site-ul oficial al instituției dorm în post. Deși accidentul rutier din Muntenegru a avut loc duminică seară la ora 18.00, nici până la această oră, responsabilii de site nu s-au deranjat să posteze vreo informație legată de tragedie.

Site-ul Guvernului prezintă informații despre vizita lui Ponta în Germania, de acum două săptămâni, iar cea mai recentă știre despre activitatea premierului datează din 21 iunie care face referire la mesajul lui Ponta pentru cei care fac spitale.

Victor Ponta: O să încurajez, o să felicit şi o să îi sprijin pe toţi cei care construiesc spitale”, este numele celui mai recent material postat pe site-ul guvernului, gov.ro.

În schimb, pe site-ul Guvernului din Muntenegru, gov.me/en, știrea principală face referire la tragicul accident în care și-au pierdut viața 18 români.

Tragic bus accident in Montenegro: 18 Romanian tourists died, 29 injured, 4 in critical condition”, este numele știrii publicate pe site-ul guvernului muntenegrean.

Muntenegru este un stat independent de doar 7 ani, iar România 136 de ani, lucru care însă nu se vede, din păcate. Rușine angajaților Guvernului României care se ocupă de site și care dorm în papuci pe banii cetățenilor în loc să își facă treaba pentru care primesc salariu. Absența de pe site-ul guvernului român a informațiilor legate de accidentul din Muntenegru denotă cum se lucrează în instituțiile statului, la cel mai înalt nivel.

UPDATE 20.57: La 50 de minute de la publicarea acestei știri, pe site-ul Guvernului României a apărut prima știre despre accidentul din Muntenegru, care are ca titlu: ”Primul-ministru Victor Ponta transmite întreaga sa compasiune familiilor românilor decedați în urma tragicului accident din Muntenegru și asigură că autoritățile române iau toate măsurile necesare pentru sprijinirea celor răniți”.

site-ul guvernului din muntenegru

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata