Breaking news

Sirianul găsit în portbagajul unei mașini, ucis de soție și amant

loading...

Haj Saleh Moustafa, sirianul în vârstă de 52 de ani găsit mort într-un geamantan băgat în portbagajul unei mașini parcate în fața sediului Secției 9 Poliție din București, a fost ucis de soția și amantul acesteia.

masina politieSoţia sirianului găsit mort, pe 8 aprilie, în portbagajul unei maşini în Capitală, a fost reţinută de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, împreună cu amantul ei, cei doi fiind suspectaţi că l-au omorât pe Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, potrivit unor surse din Poliţie.

Timp de două săptămâni de zile, polițiștii bucureșteni au stat cu cadavrul sub nas și nu au ”mirosit” nimic suspect. A fost nevoie ca muncitorii, cu nas mai fin, să simtă mirosul de putrefacție și să alerteze poliția.

La deschiderea portbagajului, polițiștii au găsit cadavrul unui bărbat, îndesat într-o geantă. Cadavru, aflat într-o stare avansată de putrefacție, ar aparține sirianului de 53 de de ani, Saleh Haj Moustafa, dat dispărut încă din decembrie 2014 de către familie.

Localnicii susțin că mașina Opel, cu număr de Constanța era parcată în zonă de mai bine de două săptămâni. Autoturismul aparţinea SC Perla Majestic, compania i-l oferise spre utilizare, ca urmare a colaborării de lungă durată. Moustafa avea o firmă prin care aproviziona cu mărfuri generale hoteluri şi restaurante. Avea contract şi cu SC Perla Majestic căreia, în timpul verii, îi furniza alimente şi alte materiale necesare celor cinci hoteluri de pe litoral, ale companiei.

Bărbatul ar avea domiciliul în Bucureşti, fiind căsătorit cu o româncă, împreună cu care ar avea o fiică minoră.

Inginer de profesie, bărbatul provenea din Siria, dintr-o familie onorabilă, tatăl fusese procuror iar mama lui, profesoară. Soția sirianului este economist într-un minister, fiind considerată o specialistă în domeniu.

Soţia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini este consilier la Inspecţia Muncii, lucrează de mulţi ani în instituţie şi niciodată nu a făcut probleme, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, inspectorul general de stat Dantes Nicolae Bratu.

Inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii a precizat că Andreea Maria Pătraşcu lucrează la Departamentul Relaţii Internaţionale, iar ca angajat nu au fost niciodată probleme în legătură cu ea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata