Breaking news

Sinucigașul de pe DN1, acuzat de procurori de OMOR CALIFCAT

loading...

George Dumitru, tânărul de 28 de ani care a ales să se sinucidă pe DN1, intrând cu mașina pe contrasens, s-a ales cu dosar penal post mortem. Bucureșteanul este acuzat de procurori de omor calificat pentru că a provocat cu bună știință accidentul rutier, și a ucis astfel cinci persoane.

george dumitruProcurorii de la Parchetul Tribunalului Prahova au preluat, luni, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean dosarul penal deschis în cazul accidentului produs sâmbătă seară pe DN 1, soldat cu șase morți.

În urma anchetei realizate de polițiști, s-a stabilit faptul că George Dumitru conducea cu 180 km pe oră și că a intrat intențional pe contrasens, lovind în plin autoturismul BMW X3 care circula regulamentar.

Astfel că se confirmă ipoteza cu gestul sinucigaș, pe care bucureșteanul îl explicase și anunțase cu câteva ore de producerea tragediei, printr-un mesaj postat pe pagina lui de facebook.

”Aveți grijă de voi prieteni, amici, cunoștințe, eu plec într-o lume mai bună și aveți grijă pe cine iubiți să nu pățiți la fel ca mine!! Vă iubesc pe toți ! Iartă-mă Doamne pentru ce fac, dar așa numai rezist să trăiesc”, a scris George Dumitru pe pagina lui de Facebook.

Drept urmare, procurorul de caz a decis să schimbe încadrarea juridică din ”ucidere din culpă” în ”omor calificat”. Însă pentru că autorul accidentului nu mai este în viață, dosarul penal va fi închis.

Autoturismul BMW în care a intrat mașina condusă de bucureștean, era condus de Robert Salvatore Gherghelaş, care avea 44 de ani, mecanic în Câmpina. Acesta era căsătorit şi tatăl unui copil.

În mașină se mai afla prietenul șoferului, Florin Cioroba, în vârstă de 44 de ani, şi cu fiul cel mic al acestuia, Eduard, în vârstă de 11 ani. Cât și femeia cu care Florin Cioroba urma să se căsătorească – Nicoleta Vasilica Mocanu, în vârstă de 38 de ani, dar şi una dintre fiicele acesteia, Elena Iuliana Buldan, în vârstă de 19 ani.

În urma impactului dintre cele două mașini, a rezultat un morman de fiare, iar toate cele șase persoane au murit pe loc.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata