Breaking news

Sinistrații din Vaideeni au primit ajutoare de la luptătorii Superkombat

loading...

Luptătorii Benjamin Adegbuyi, Mihai Barbu,Cristian Ristea, Cristian Spetcu, dar şi promotorul Eduard Irimia au împărţit ajutoare sinistraţilor din comuna vâlceană Vaideeni, acolo unde aproape 400 de persoane au fost evacuate în urmă cu două săptămâni din calea apelor.

ajutoare sinistrati vaideeni - luptatori superkombatÎn prezent, 17 familii trăiesc în containere până când vor reuşi să îşi reconstruiască locuinţele distruse de inundaţiile fără precedent care au lovit zona Olteniei. Ca urmare a campaniei demarate de Superkombat şi fundaţia Fight for Life Charity, sportivii s-au mobilizat şi au sosit la Vaideeni cu un tir încărcat cu saci de ciment, dar şi cu lenjerii, obiecte de igienă personală, haine şi jucării pentru copii.

“Când citeşti fericirea din ochii copiilor, nu poţi decât să fii la rândul tău fericit. Sentimentul este unul minunat şi ne bucurăm că le-am dat o mică mână de ajutor pentru ca vieţile lor să revină la normal”, a spus luptătorul vâlcean Mihai Barbu, cel care a strâns o sumă importantă de bani pentru ajutorarea sinistraţilor.

Campania a fost organizată de Fight for Life Charity, cu sprijinul British American Tobacco România şi Superkombat.

“Le mulţumim că s-au gândit la noi, înseamnă foarte mult. Deşi sunt asociaţi ca fiind violenţi, luptătorii au dat dovadă că puterea lor constă în umanitate. E o mare onoare că sportivi de renume mondial au venit pentru a fi alături de noi în această luptă”, a afirmat şi primarul din Vaideeni, Daniel Băluţă.

Reprezentanţii Fight for Life Charity şi cei ai Superkombat au anunţat că vor încerca să strângă fonduri în perioada următoare pentru a putea contribui la construirea mai multor case în zonă.

“Tirul încărcat cu saci de ciment a fost un prim pas, sperăm ca până la iarnă, nimeni să nu mai locuiască în aceste containere”, a afirmat şi vicepreşedintele Fight for Life Charity, Otilia Caloian.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata