Sindicatul militarilor disponibilizați protestează față de noua lege a pensiilor

loading...

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate protestează față de noua lege promovată de actualul guvern, prin care pensiile militarilor vor fi diminuate cu până la 71%.

militariLegea care reglementează pensiile militarilor va intra în dezbaterea Senatului începând de luni 19 aprilie. Membrii sinbdicatului fac apel către senatorii de bună credință să participe la dezbatrile din Senat și să nu voteze legea în varianta propusă de Guvernul Boc.

”Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate face apel la senatorii care au rămas loiali României, să nu voteze Legea Boc-Șeitan. Toate pensiile militare vor scadea cu pana la 71%. Majoritatea, asa cum am estimat noi,  cu 40-60%”.  se arată în comunicatul SCMD.

Toate amendamentele și propunerile de exceptare a militarilor din Legea privind sistemul unitar de pensii publice, facute de către senatorii loiali României au fost respinse cu o singură exceptie : amendamentul diversionist privind acceptarea ca punctul de pensie să meargă până la 45% din salariul minim brut pe economie.

302 4
loading...
4 Comentează știrea

Lasă un comentariu

*

*

 • MILITARUL
  18 April 2010 at 16:35 -

  PENSII MILITARE
  Autor MILITARUL

  Indiferent de ce spune d-nul prim-ministru BOC ,daca v-a pune in aplicare acest nou sistem de plata a pensiilor militarilor, ar insemna ca acest guvern ar trebui dat in judecata si sigur acest lucru se va intampla, deorece se incalca principiul neretoactivitatii oricarei legi. In Constitutie se arata clar ca orice lege nou aparuta are efect din momentul publicarii in Monitorul Oficial , in viitor, ci nu retroactiv. Un drept castigat nu se mai poate pierde, nu poate fi ridicat.Daca se intapla sa se umble la cuantumul pensiei , inseamna ca s-a incalcat drepturile constitutionale ale cetateanului si vor fi dati in judecata pentru incalcarea Constitutiei Romaniei , in care sa arata clar,ca nimeni nu este mai presus de lege .

 • Bamboo
  11 May 2010 at 04:27 -

  daca nu era google ce se intampla ?

 • danna
  12 May 2010 at 01:58 -

  foarte interesant acest site/blog

 • danna
  17 May 2010 at 06:41 -

  sa dau click sa nu dau click ?