Breaking news

Simulare ONU la București

loading...

Facultatea de Drept organizează în perioada 25 -29 marite, cea mai mare conferință de tip Model United Nations din Romania, având ca temă de dezbatere promovarea valorilor ONU și ambiția de a evolua către o lume mai bunp. Conerința reunește 180 de studenți din țară și din Europa.

482ae31351bd1Organizată de Asociația BISMUN cu finanțare din partea programului Tineret în Acțiune (Youth in Action) , cu ajutorul Ministerului Afacerilor Externe, Universității București și a Facultătii de Drept, precum și al altor asociații și instituții colaboratoare, acest eveniment își propune să aducă împreună un număr de peste 180 de studenți din România și alte țări ale Uniunii Europene, pentru ca aceștia să supună discuției teme de politică internațională într-o simulare a Națiunilor Unite.

Fenomenul Model United Nations este relativ nou pentru țara noastră, dar pe plan internațional el este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai populare și complexe tipuri de simulări academice, deoarece îi face pe tineri mai conștienti de problemele existente în societate, promovează valorile ONU, precum îi și pregătește pentru o posibilă carieră în diplomație.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata