Breaking news

Silviu Lung, rănit grav într-un accident rutier produs în județul Dolj

loading...

Silviu Lung, fostul mare portar al echipei naţionale a României și al Universității Craiova, a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un mort.

silviu lung - accidentAccidentul în care au fost implicate două autoturisme, un Mercedes şi un Renault, s-a produs pe drumul dintre Calafat şi Craiova, aflat în lucru, pe raza localităţii doljene Radovan.

Silviu Lung a fost rănit grav în accident și a fost transportat la Spitalul Regional de Urgență din Craiova. Din păcate o persoană implicată în accident, și-a pierdut viața.

Gheorghiţă Geolgău, fostul coleg de echipă a lui Silviu Lung, a declarat pentru Fanatik:  Este rănit la cap. Am vorbit cu el acum 30 de minute, era în salvarea în drum spre Craiova. Mi-a spus că are mari dureri, nici nu putea să vorbească bine! Era singur în maşină. În accident a murit o persoană!

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au comunicat că una dintre persoanele aflate în Renault a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite.

Şoferul autoturismului Mercedes, cu numărul de înmatriculare DJ-89-SYL, este Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, în prezent antrenor cu portarii la CSU Craiova. Se pare că acesta se întoarcea la Craiova după o vizită la socri.

Accidentul s-a produs din cauza ceții, după ce șoferul automobilului Renault a încercat să întoarcă pe linie continuă, iar maşina condusă de fostul mare portar al Craiovei n-a putut evita impactul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata