Breaking news

SFIDARE PE FAȚĂ A PROTESTATARILOR. Iohannis ”reformează” clasa politică cu oamenii din regimul Băsescu

loading...

Traian Băsescu a plecat de la cârma Românie, însă regimul său, creat timp de zece ani, nu. Klaus Iohannis l-a readus pe Ciolanis, pe cai mari în România și implicit PNL la Guvernare. Dacă în noiembrie 2014, Iohannis urla din țoți plămânii că ”să nu dăm toată puterea unui singur partid”, cu referire la PSD, acum a aruncat la coș acest ”principiu” și transformă PNL în partidul unic, ca pe vremea comuniștilor.

iohannis radePNL va deține în premieră în istorie și Președintele, și SRI, SIE, majoritatea în Parlamentul României, dar și Guvernul.

Adică cu alte cuvinte va deține toată PUTEREA în România pentru cel puțin un an de zile.

Și asta cu ajutorul UNPR care în spiritul ”interesului național”, a trădat PSD și s-a urcat în barca Iohannis-PNL+PDL.

Sub pretextul că Dacian Cioloș este ”tehnocrat, independent și cinstit”, Iohannis a decis să-l desemneze în funcția de prim ministru și astfel PNL, din umbră, să conducă „Guvernul de tehnocrați”.

Acest lucru nu era posibil dacă vicepremierul izmenar, Gabriel Oprea, vinovat de moartea unui polițist, nu trăda în ”interes național” și nu sărea brusc în tabăra liberalilor doar pentru a-și asigura ”spatele” și să-și albească ”dosarele”.

În nicio țară democratică un partid nu trebuie să dețină toată puterea întrucât în acel moment, principiul democrației nu mai funcționează.

În România, Partidul Comunist Român și apoi PSD, au mai deținut toată Puterea. Și rezultatele nu au fost tocmai cele ”democratice”. Ceaușescu a sfârșit împușcat la zid în Ziua de Crăciun, iar Năstase a ajuns după gratii.

Dacian Coloș, după ce a ”aranjat” treburile pe la Ministerul Agriculturii, iar mai apoi a fost preșul Franței și al lui Barroso în Comisia Europeană, vine acum ca și ”Messia 2”, alături de Iohannis, să pună în practică planul ”CIOLANIS”, de Guvernare tehnocrată, transparentă și liberală a României.

Dacian Cioloș, om important în Regimul de tristă amintire, Băsescu, este reactivat acum de Iohannis. Adică treabă nemțească dar cu oamenii lui Băsescu. Această desemnare reprezintă o nouă sfidare pe față a lui Iohannis la adresa protestatarilor care cereau oameni noi în conducerea țării. Atât îl duce mintea pe Iohannis, să înțeleagă sintagma ”oameni noi”.

Sănătoși le-m duce toate de e pace de-i război, căci acum la Guvernare, de la o poștă miroase a „Colanis liberal împănat cu aromă băsistă”. Acum se confirmă rolul și scopul vizitei intempestive și ascunse a lui Iohannis în august 2014 la Măritul Băsescu. I-a trasat sarcini importante pentru cinci ani. Cum să facă să readucă pe cai mari pe toți pionii regimului Băsescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata