Breaking news

Șeful Poliției Locale Sector 2 și un director din Primărie, demiși în cazul copilului ucis de câini

loading...

Primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu i-a demis pe Şeful Poliţiei Locale Sector 2, Aurel Dobrilă, şi directorul general al DGASPC, Isabela Hurjui, pentru lipsa de reacţie în realizarea atribuţiilor, în cazul copilului omorât de câini.

caine ucigas ongLa trei zile de la uciderea copilului de către o haită de câini maidanezi, la marginea Parcului Tei din Sectorul 2 al Capitalei, apar și primele sancțiuni.

Primarul Neculai Onţanu a propus Comisiei de Disciplină demiterea din funcție a Şefului Poliţiei Locale Sector 2, Aurel Dobrilă, şi pe directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), Isabela Hurjui.

Poliţiştii au amendat firma SC Tei SRL, care are în administrare terenul de pe strada Tuzla, din apropierea Parcului Tei, unde a fost ucis de câini copilul de patru ani. Reprezentanţii firmei au primit o amendă de 2.000 de lei pentru că nu aveau un plan de pază a proprietăţii.

Paznicul proprietăţii a fost amendat de poliţişti cu 300 de lei pentru că nu avea atestat, acesta nefiind calificat pentru a presta servicii de pază.

Câinele care l-ar fi ucis pe copil aparține Asociației Caleidoscop, care-l avea în grijă încă din 2008.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata