Breaking news

Şeful Fiscului, Bogdan Stan, demis de premierul Mihai Tudose

loading...

Primul ministru al României, Mihai Tudose, l-a demis marţi, pe preşedintele ANAF, Bogdan Stan. În locul său în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală a fostnumită Mirela Călugăreanu.

bogdan stanDacă în urmă cu o săptămână, Bogdan Stan declara la finalul unei întâlniri cu premierul Mihai Tudose, că ”nu i-a cerut nimeni demisia până acum”, în contextul nemulțumirilor legate de încasările făcute la nivelul instituției, azi s-a trezit dat afară de la şefia ANAF. Decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Liviu Dragnea a declarat, luni, după ședința coaliției că i-a cerut premierului Mihai Tudose să analizeze activitatea ANAF-ului și să ia orice măsură pentru eficientizarea activității instituției.

“Eu i-am cerut premierului să analizeze foarte atent și cu maximă rigoare activitatea ANAF-ului și ne-a asigurat că se va întâmpla lucrul acesta în perioada imediat următoare”, a declarat Liviu Dragnea.

În urmă cu o săptămână, fostul prim minsitru, Sorin Grindeanu spunea că cei din ANAF sunt slab din punct de vedere profesionist şi că slaba colectare a taxelor şi impozitelor este făcută cu bună intenţie.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Se numeste Agentia Nationala Autorizata in Furt. Te rog corecteaza !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata