Breaking news

Sebastian Ghiţă a fost capturat în Serbia. Fostul deputat avea acte false

loading...

Sebastian Ghiţă a fost prins în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din Belgrad. În momentul capturării Ghiţă se afla alături de fratele său care a prezentat acte reale, dar el a prezentat acte false din Slovenia.

sebastian ghita‘În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, a fost localizat şi reţinut inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documente false care prezintă însemnele unui stat din U.E. În prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii’‘, precizează IGPR.

Pe 5 ianuarie, un complet de la instanţa supremă a emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiţă, după ce acesta a dispărut şi nu s-a mai prezentat la IPJ Prahova, încălcând astfel termenii controlului judiciar în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de foşti şefi din Poliţie şi Parchete.

Sebastian Ghiţă este acuzat în acest ultim dosar că a primit în perioada 2007 – 2014, pentru contracte atribuite de instituţii şi autorităţi publice unor societăţi comerciale din domeniul IT, sume de bani cuprinse între trei şi zece milioane euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata