Breaking news

Iarna închide școlile în București

loading...

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a decis ca mâine, 26 martie, școlile din învățământul preuniversitar să fie închise din cauza avertizărilor meteo de vreme rea.

cod galben de ninsori in toata taraNinsoarea anunțată de meteorologi închide școlile în București pentru cel puțin o zi. Pentru a evita problemele de sănătate la elevi, Inspectoratul Școlar îi trimite în vacanță de o zi.

”Având în vedere avertizările şi atenţionările meteorologice COD GALBEN  şi COD PORTOCALIU – caracterizate prin ninsori abundente, zăpadă puternic viscolită şi troienită, temperaturi scăzute – de la nivelul municipiului Bucureşti, în intervalul 25 -26 martie 2013  şi recomadările Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti formulate în adresa nr. 5365/P/25.03.2013, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din capitală, marţi, 26 martie 2013”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Cursurile în București se vor relua, în program normal, miercuri, 27 martie 2013, iar conţinuturile corespunzătoare zilei de marţi, 26 martie 2013, se vor recupera, prin replanificare,  până la sfârşitul anului şcolar.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    cacaaaattttttttt ce-i porcaria astaaaaaa ???? e APROAPE APRILIEEEEEE :(((((((((((((((

  2. Danciu spune

    Bagamia’s p… În învațatura lor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata