Breaking news

Șase membrii ai unei rețele de prostituție din Timișoara, reținuți de DIICOT

loading...
0 21

Procurorii D.I.I.C.O.T. Timișoara au decis vineri, să emită ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, pe numele a șase membrii ai unei rețele de prostituție și proxenetism din Timișoara.

retea prostitutieDupă ce joi dimineață au efectuat percheziții domiciliare alături de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, și după audieri maraton, procurorii DIICOT au emis ordonanțe de reținere pe numele a șase membrii ai rețelei de prostituție.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Serviciul Teritorial(S.T.) Timișoara au dispus reținerea pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism, a inculpaților: Nicolici Codruța Mariana Maria, Gordan Laura Teodora, Pană Lavinia Alina, Brîndușe Claudia, Dumitrana Robert Marian și Buzoi Angelica Monica. Față de inculpatele Nicolici Codruța Mariana Maria și Gordan Laura Teodora există suspiciunea rezonabilă că, începând cu data de 21 iunie 2014, au inițiat și constituit o grupare infracțională organizată specializată în practicarea proxenetismului, la care au aderat și Pană Lavinia Alina, Brîndușe Claudia, Buzoi Angelica Monica și Dumitrana Robert Marian, precum și alte persoane. Membrii grupării conduse de cele două lidere care au constituit-o au contactat constant 40 de tinere pe care le-au chemat la hoteluri pentru a întreține relații sexuale cu clienții cazați acolo sau le-au facilitat practicarea prostituției în diferite locații din țară și din străinătate, unii dintre membrii grupului având misiunea de a le transporta către hotelurile și locațiile respective”, se arată în comunicatul de presă al DIICOT, remis exclusivNEWS.ro.

Procurorii DIICOT – ST Timișoara vor solicita astăzi Tribunalului Timiș arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpaților reținuți.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata